XanTheater

  • Δεν έχουμε τίποτε εναντίον του Αντώνη Μουσαδέ, αλλά λίγο μετά από αυτό τι είναι αυτό;
  • Βία, τρομοκρατία και επιστροφή της δεξιάς στα μετεμφυλιακά ήθη της
  • Δυστυχώς το να γνωρίζεις πώς να γράψεις πέντε αράδες στα ελληνικά, δεν αποτελεί προαπαιτούμενο για να γίνεις δήμαρχος ελληνικής πόλης
  • 3.220 ευρώ για μία εμφάνιση τοπικού σχήματος στην Ξάνθη!
  • Ανακριβείς οι φήμες ότι θα μπει στον κόμβο της Σάρδεων μηχάνημα έκδοσης αριθμών προτεραιότητας για όσους κυνηγάνε τα αδέσποτα
  • Αποκαλύφτηκε ποιος έκανε τη δωρεά για την περιβόητη "μεγάλη σημαία" στην Ξάνθη κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών...
  • Επίκαιρο
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Νίκος

Ελληνικέ λαέ

Μην πιστεύεις στις ψεύτικες πληροφορίες. Εσύ μας γνωρίζεις πολύ καλά, είμαστε αγωνιστές από την Τουρκία. Αγωνιζόμαστε απέναντι στον ιμπεριαλισμό-φασισμό για την ανεξαρτησία και για την ελευθερία. Ποτέ δεν είχαμε δράσει κατά του ελληνικού ή οποιουδήποτε άλλου λαού. Στην Ελλάδα δεν έχουμε καμία ένοπλη δράση. Εμείς έχουμε πάντα εμπιστοσύνη στους αγωνιζόμενους λαούς και στη διεθνή αλληλεγγύη.

Η ανακοίνωσή μας είναι σχετική με τις δημοσιεύσεις της εφημερίδας «Βήμα» και ακολούθως των Μ.Μ.Ε. της Τουρκίας.

Στην εφημερίδα «Βήμα» στις 17 Δεκέμβρη δημοσιεύθηκε ένα άρθρο που είχε ως πηγή την ελληνική ασφάλεια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, εμείς σχεδιάζαμε δήθεν δολοφονική επίθεση κατά του R. Erdoğan, προέδρου της Τουρκίας. Ότι θα χρησιμοποιούσαμε ρουκέτα, χειροβομβίδες και κοκτέιλ μολότοφ. Ότι κωδικοποιήσαμε τον Erdoğan ως «Σκορπιό» και ότι θα πραγματοποιούσαμε αυτή τη δήθεν επίθεση κατά τη διάρκεια διαδρομής του κομβόι και ταυτόχρονα από δύο πλευρές με ρουκέτα. Αυτή τη δήθεν επίθεση θα συνέχιζε άλλη ομάδα.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι υπολογίζεται πως στην Πάρνηθα βρίσκονται κρυμμένη ρουκέτα και πυρομαχικά. Πρώτα απ’ όλα δεν υπήρχε ούτε πάνω μας ούτε στο σπίτι ούτε οπουδήποτε αλλού ούτε και είναι δυνατόν να υπάρξει έστω και το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με μια τέτοια επίθεση. Αυτή η συνωμοσία ταιριάζει απόλυτα με τις μεθόδους της τουρκικής αστυνομίας. Οι δημοσιεύσεις που παρουσιάζουν, ότι είχαμε προετοιμασίες για μια δολοφονική επίθεση κατά του Erdoğan, είναι ψευδέστατες.

Πρώτα απ’ όλα κρατούσαν απόρρητη και την ημερομηνία της επίσκεψής του και το δρομολόγιο, και εκτός απ’ αυτά εμείς δεν είχαμε ουδεμία δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σ’ αυτά τα απόρρητα. Η αστυνομία χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο επιτέθηκε στα σπίτια μας, μας βασάνισε και μας συνέλαβε. Όλη μέρα κατά τη διάρκεια της κράτησής μας, αλλά και κατά τις μεταφορές μας στα δικαστήρια, μας είχαν πολύ σφιχτά δεμένους με χειροπέδες, πισθάγκωνα. Μας χώρισαν τον καθένα ξεχωριστά και δεν μας επέτρεπαν την επικοινωνία.

Επειδή δεν είχαν στα χέρια τους κανένα στοιχείο, παρουσίασαν ως αποδεικτικό στοιχείο τους σουγιάδες. Τις μπαταρίες και το επιτραπέζιο ρολόι παρουσίασαν ως εργαλεία για κατασκευή βόμβας. Είναι ψέματα. Είναι ψέμα ότι προετοιμαζόμασταν για δολοφονική επίθεση κατά του Erdoğan. Ισχυρίζονται ότι για την επίθεση αυτή θάψαμε στο βουνό ρουκέτα και βόμβες. Είναι ψέμα ότι θάψαμε στο βουνό όπλα. Όλα αυτά είναι ψέματα. Κατά τις έξι η ώρα το πρωί πραγματοποίησαν έφοδο στα σπίτια μας. Μας βασάνισαν και μας συνέλαβαν. Εμείς μόνο τους αστυνομικούς είδαμε, δεν είδαμε κανένα εισαγγελέα. Κανείς δεν μας επέδειξε εισαγγελική ταυτότητα. Στα σπίτια μας δεν υπήρχαν όπλα, εκρηκτικά υλικά κλπ. Τις φωτογραφίες μας τις δημοσίευσαν στο internet και μας παρουσίασαν ως τρομοκράτες. Εμείς δεν είμαστε τρομοκράτες, είμαστε αγωνιστές. Η ελληνική αστυνομία προετοίμασε αυτή τη συνωμοσία, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους της τουρκικής. Χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους επειδή δεν βρήκαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Αυτές οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα προς χάριν του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και του φασιστικού A.K.P. λόγω δουλοπρέπειας και για να χρησιμοποιηθούν κατά τις διαπραγματεύσεις. Η σημερινή κυβέρνηση με τη συνεργασία του φασιστικού καθεστώτος της Τουρκίας έδειξε το εχθρικό της πρόσωπο απέναντι στους λαούς.

Η ελληνική αστυνομία με την πολιτική απόφαση της κυβέρνησης του Τσίπρα, μας επιτέθηκε και δημοσιεύοντας τα στοιχεία μας και τις φωτογραφίες μας, μας έβαλε στο στόχο του φασισμού. Αυτές οι ενέργειες σημαίνουν συνεργασία με το φασισμό. Η εφημερίδα «Βήμα» αλλά και οι άλλες εφημερίδες που δημοσίευσαν το άρθρο της, έγιναν συνένοχοι σ’ αυτό το αδίκημα. Η εφημερίδα «Βήμα» υποχρεούται να φέρει αποδεικτικά στοιχεία.

Σας χαιρετούμε με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.