XanTheater

  • Μετά την τρίμηνη -και βάλε- εξαφάνιση (τα μπάνια του λαού γαρ), επέστρεψαν έμπλεοι... αγωνιστικότητας και με παντελώς αταίριαστα με το κλίμα της ήττας παχιά λόγια
  • Διαχειριστής του Ε.Σ.Π.Α. λίγο πριν από δημοτικές και περιφερειακές εκλογές! Δεν θα πλήξουμε...
  • Νύχτα "κατέβηκε" και εξαφανίστηκε η "είδηση" για τους... τζιχαντιστές στη Γλαύκη
  • Όχι μόνο κλείνουν λες κι είναι... "εδώδιμα-αποικιακά", αδιαφορώντας για το "λειτούργημα", τις "επάλξεις" και τα άλλα στομφώδη, αλλά μερικοί ούτε καν το αναγγέλλουν!
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Μπορούν να εξηγήσουν στον κόσμο όλοι οι φορείς (του "κόμματος της εργατιάς" μη εξαιρουμένου) και όλα τα Μ.Μ.Ε. της Ξάνθης, γιατί αυθαίρετα αναφέρουν πάντα και μόνο ως "εργατικό" το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης; Ακόμη και η επιγραφή στην είσοδό του, το φωνάζει!
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Νίκος

Πολιτική

«Παρά τις κριτικές, παρά τις φουρτούνες και τις αναταράξεις, την πολεμική, ακόμα και την υπονόμευση, αποδείχθηκε από τα ίδια τα πράγματα ότι τότε τελικά πράξαμε το σωστό. Η επιλογή μας να μην διακινδυνεύσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και να προχωρήσουμε σε συμφωνία με τους δανειστές μας εκείνο το καλοκαίρι αποδείχθηκε η μόνη ορθή επιλογή», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη Δ.Ε.Θ.

Περισσότερα...

"Με κανένα τρόπο δεν συνδεόμαστε με την Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. και τις εκδηλώσεις της, και ειδικότερα τη συναυλία και το συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 15 Σεπτεμβρίου, παρότι αυτή επιχειρεί για ακόμα μία χρονιά να παραπλανήσει ως προς τη δήθεν συμμετοχή μας στις δράσεις της, τόσο τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, όσο και το αντιφασιστικό κίνημα και τον κόσμο που θέλει να μας στηρίξει".

Οικογένεια και φίλοι Παύλου Φύσσα

 

Ο Ευκλειδάκος απουσίαζε από τη φιέστα «βάζω-βγάζω τη γραβάτα» στο Ζάππειο. Απουσίαζε από το σόου της Ιθάκης. Δεν πήρε μέρος στα πανηγύρια για την «έξοδο από τα μνημόνια». Έκανε μόνο μια «σοβαρή» δήλωση σε φιλοκυβερνητική εφημερίδα. Φροντίζει επιμελώς το προφίλ του ως ξεχωριστού πόλου στην επικράτεια του ΣυΡιζΑ. Χτίζει μεθοδικά το αρχηγικό μέλλον του. Κι έχει αποκτήσει γερές πλάτες στους ιμπεριαλιστικούς κύκλους. Άσε που τα αγγλικά του είναι απείρως καλύτερα από τα ελληνικά του…

 

Παρά τις διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών που φροντίζουν πρόθυμα και άκριτα να προβάλλουν τα δημοσιογραφικά φερέφωνά τους, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Δημήτρης Καρέλας παραδέχτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι περίπου 35.000 παιδιά δεν θα βρουν θέση σε παιδικούς σταθμούς τη φετινή χρονιά.

Περισσότερα...

Ο Στάθης Δρογώσης πέρα από ένας σεμνός τραγουδοποιός είναι και ένα πρόσωπο που συμμετείχε στα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 και στις καταλήψεις κτιρίων που ακολούθησαν.

Περισσότερα...

Medi help