XanTheater

 • Προς δήμο Ξάνθης (αλλά και άλλους εγγράμματους): Πόλη με κεφαλαίο το αρχικό είναι μόνο η Κωνσταντινούπολη για τους γνωστούς ιστορικούς λόγους. Όλες οι άλλες γράφονται με μικρό (πεζό), της Ξάνθης μη εξαιρούμενης
 • Και η "Εβροφάρμα" στη μαύρη λίστα του Ε.Φ.Ε.Τ. πλάι στα "Lidl"
 • Για μεγάλο διάστημα δεν αναρτούσαν στη σελίδα του δήμου Τοπείρου. Από τις 9 Μαρτίου και μετά αναρτούν όπως να 'ναι!
 • Κανένα σχόλιο από τους εντεύθεν ομνύοντες στον "πρόεδρο"; Δεν συνέβη απολύτως τίποτε με τον Σαββίδη;
 • Καφρίλα: "Άγνωστοι" ξήλωσαν δέντρα που φύτεψε ο δήμος Ξάνθης στην Τσιμισκή!
 • ...κι όποιος γουστάρει, εισβάλει σε όποιες σελίδες του facebook (άλλων) βρει μπροστά του και διαφημίζει την πραμάτεια του. Σχετική ή άσχετη, ενδιαφέρουσα ή παγερά αδιάφορη, ορθογραφικά σωστή ή για γέλια
 • Οι δημότες Ξάνθης έχουν πλέον έξι χώρους για να ξεδίνουν από αυτά που δεν έχουν...
 • Αυτό το κατάπιαν αμάσητο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης. Ήρθε όμως και νέο...

Myblogs.gr

Συνεδριάζει το απόγευμα (18.30) της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Ανακοινώσεις προέδρου
 2. Ανακοινώσεις περιφερειάρχη
 3. Επερώτηση για το αίτημα των φορέων του βόρειου Έβρου «για το σιφόνι περιοχής Κομάρων» δήμου Ορεστιάδας (επερωτών: Ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Χρήστος Τρέλλης
 4. Έγκριση τροποποίησης του Ο.Ε.Υ της Π.Α.Μ.-Θ. και σύσταση θέσης για τη μεταφορά του προσωπικού της επιχείρησης «Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού Α.Ε Ο.Τ.Α» (εισηγητής: Ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας Αριστοτέλης Γκαράνης)
 5. Έγκριση πρόσληψης εποχικού προσωπικού επτά ατόμων ειδικότητας Π.Ε. Κτηνιατρικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης, που χρηματοδοτείται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» (εισηγητής: Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Αχιλλέας Σαχπατζίδης)
 6. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού δέκα ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έτος 2018, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (εισηγητής: Ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας Αριστοτέλης Γκαράνης)
 7. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πλαίσιο υποβολής προτάσεων για την 1η πρόσκληση του προγράμματος «Λεκάνη της Μεσογείου – ENI CBC MED 2014-2020» (εισηγητής: O προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Καλούδης)
 8. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πλαίσιο υποβολής προτάσεων για την 1η πρόσκληση του Προγράμματος "Λεκάνη Μεσογείου - ΕNI CBC MED 2014-2020" - Tίτλος έργου "Co-evolution of coastal human activitiew & Med natural systems for sustainable tourism & Blue Growth in Mediterranean" (εισηγητής: O προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Καλούδης)
 9. Έγκριση κατηγοριοποίησης και κατάταξης του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. (εισηγήτρια: Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας του τμήματος Κοινωνικής Αρωγής Α.Μ.-Θ. Μαρία Σεβδυνίδου)
 10. Έγκριση προμήθειας καυσίμων κίνησης για το έτος 2018 με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης για τις ανάγκες των υπηρεσιών στις περιοχές Καβάλας, Χρυσούπολης και Θάσου της Π.Ε. Καβάλας (εισηγητής: O αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος)
 11. Εγκριση συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς με την εταιρεία «Δέσποινα Κ. Καζάκου και ΣΙΑ Ε.Ε.» (εισηγητής: O αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς)
 12. Καθορισμός τρόπου ανάθεσης έργων (εισηγητής: O προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Καλούδης)
 13. Έγκριση του σχεδίου τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έτους 2018 (εισηγητής: ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κωνσταντίνος Αντωνιάδης)
 14. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του δήμου Ιάσμου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, για την εκπόνηση πραγματογνωμοσύνης αναφορικά με τα αίτια κατάρρευσης της γέφυρας Κομψάτου και τις προτάσεις αποκατάστασης αυτής (εισηγητής: Ο προϊστάμενος της Διεύθυννσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ροδόπης Κων/νος Δερνεκτσής)
 15. Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του δήμου Παγγαίου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Αλιευτικό καταφύγιο δήμου Ορφανού - β’ φάση» (εισηγητής: O αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος)
 16. Επικύρωση των πρακτικών 15ης και 16ης συνεδριάσεων έτους 2017 του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.-Θ. (εισηγητής: Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.-Θ. Σωτήριος Μποταΐτης)
 17. Έγκριση έκδοσης ψηφίσματος συμπαράστασης στους καπνοπαραγωγούς.