XanTheater

  • Όχι μόνο κλείνουν λες κι είναι... "εδώδιμα-αποικιακά", αδιαφορώντας για το "λειτούργημα", τις "επάλξεις" και τα άλλα στομφώδη, αλλά μερικοί ούτε καν το αναγγέλλουν!
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Συνεχίζεται η... επένδυση στον πολιτισμό στην Ξάνθη: 31.500 ευρώ για Ξαρχάκο-Πρωτοψάλτη, 15.000 για Περίδη-Καλημέρη. Και έπεται συνέχεια...
  • Μπορούν να εξηγήσουν στον κόσμο όλοι οι φορείς (του "κόμματος της εργατιάς" μη εξαιρουμένου) και όλα τα Μ.Μ.Ε. της Ξάνθης, γιατί αυθαίρετα αναφέρουν πάντα και μόνο ως "εργατικό" το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης; Ακόμη και η επιγραφή στην είσοδό του, το φωνάζει!
  • Τόσα χρόνια δεν το έμαθε κι ας επιμένει να το γράφει πολύ συχνά: Λοβέρδος λέγεται. Λοβέρδος. Χωρίς "μ". Ο Λομβάρδος που κάπου άκουσε στα τσαλαβουτήματά του, ήταν άλλος
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Νίκος

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τη Θρακο-Μακεδονική «Synergia» Προώθησης Τοπικών Προϊόντων, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα το Σάββατο 9 Ιουνίου.

Κατά τη διάρκειά της θα διοργανωθούν επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) μεταξύ των τοπικών παραγωγών και επιχειρήσεων του τουριστικού χώρου, επαγγελματιών της εστίασης-αναψυχής και φορέων κατανάλωσης, για τη διερεύνηση περαιτέρω συνεργασιών. Οι συναντήσεις θα γίνουν από τις 12.00 μέχρι τις 18.00 σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κτίριο του Διοικητηρίου Δράμας.

Κατηγορίες δραστηριότητας των τοπικών παραγωγών: Ζυμαρικά, αλεύρι, γαλακτοκομικά, ποτά-αναψυκτικά, αρωματικά-φαρμακευτικά, μέλι-γλυκά, φρούτα, λαχανικά, όσπρια, οικοτεχνία, κρέας, ψάρια, λάδι-ελιά, ξηροί καρποί.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις θα πρέπει μέχρι την 1η Ιουνίου να δηλώσουν συμμετοχή για ποιες από τις κατηγορίες προϊόντων ενδιαφέρονται και τον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν για συναντήσεις με τους παραγωγούς. Η συμμετοχή δεν έχει οικονομική επιβάρυνση.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ. Λίστα εκθετών εδώ. Τηλεφωνική επικοινωνία στα 25213 51239 (Δήμητρα Κυπριτσή), 25213 51244 (Ιωάννα Σαρίγκολη) και 25213 51316 (Αντώνης Αντωνιάδης).