XanTheater

  • Τώρα επισημαίνουν όλοι (μα όλοι, ακόμη και οι αμίλητοι των τελευταίων χρόνων) κάθε λακκούβα και κάθε ατέλεια της πόλης
  • Για γέλια και για κλάματα: Σιωπή ή μετρημένες κουβέντες ολόκληρων χρόνων μετατράπηκαν σε φλογερό ενδιαφέρον και βομβαρδισμό ιδεών και προτάσεων!
  • ...και ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά διάφοροι απίθανοι και... πιθανοί τύποι φωνάζοντας "φύγετε όλοι, ήρθαμε εμείς και θα κάνουμε τους δήμους της Ξάνθης παραδείσους"!
  • ...και κάποτε να μάθουμε πως δεν είναι πυροσβεστική υπηρεσία, αλλά πυροσβεστικό σώμα
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Πολιτική

"Είναι δέσμευση ότι θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ… Είναι ο πυρήνας της πολιτικής μας τα 751 ευρώ. Θα έρθουν με νόμο, όπως με νόμο καταργήθηκαν. Όμως μετά θα λειτουργήσουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, από το νόμο και μετά… Δε θα καθορίζεται ο κατώτατος μισθός με νόμο". Αυτά έλεγε ο Τσίπρας στις 15 Γενάρη του 2015, δέκα μέρες πριν από τις εκλογές που τον έφεραν στην πρωθυπουργία.

Περισσότερα...

Όταν πήγε στη Μάνδρα το 2017, ντύθηκε θλιμμένη θεούσα που θρηνεί για τους νεκρούς, προσπαθώντας να εμφανιστεί σαν «άσχετη τρίτη» που δεν ξέρει τίποτα ούτε φέρει καμιά ευθύνη για το έγκλημα. Προχθές πήγε στον «Ευαγγελισμό» και φόρεσε το καπέλο νοσοκόμας, που της έκανε δώρο η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας «ως αναγνώριση της συνεισφοράς της Περιφέρειας Αττικής». Στημένες φιέστες από αδίστακτους πολιτικούς και την καμαρίλα τους, που αντιμετωπίζουν τον κόσμο σαν μια άμορφη μάζα, σαν ένα τσούρμο ηλιθίων.

Περισσότερα...

Δυο δημοσκοπήσεις δημοσιευμένες την ίδια μέρα σε δυο κυριακάτικες εφημερίδες, με χαώδη διαφορά μεταξύ τους. Στο -λυσσωδώς αντισυριζαϊκό- «Βήμα της Κυριακής» του Μαρινάκη, η Ν.Δ. συντρίβει τον ΣυΡιζΑ με διαφορά δώδεκα μονάδων (37,2% έναντι 25,1%) και κερδίζει άνετη αυτοδυναμία με 160 έδρες. Τη δημοσκόπηση έκανε η «έγκυρη» "Metron Analysis". Στη συριζαϊκή «Documento» του Βαξεβάνη, η διαφορά είναι στα όρια του στατιστικού λάθους: 29,5% η Ν.Δ., 27,5% ο ΣυΡιζΑ. Τη δημοσκόπηση έκανε η καινούργια στον χώρο "VoxPop Analysis" (που φτιάχτηκε, προφανώς, για να κάνει αυτή τη δουλειά).

Περισσότερα...

Έχουν καταγραφεί και διαρκώς πληθαίνουν, αλλά ας θυμηθούμε ένα από τα πάμπολλα δείγματα πολιτικής –και όχι μόνο- απάτης.

 

 

Μπορεί –κατά δηλώσεις του- να είχε ψηφίσει νεαρότερος το Κ.Κ.Ε. "από αντίδραση", μπορεί να ψήφισε ΣυΡιζΑ "μόνο μία φορά", μπορεί να καταφέρθηκε αργότερα απολύτως εχθρικά ενάντια σ' αυτά τα δύο κόμματα, όμως τώρα ο Γιάννης Μακριδάκης απευθύνει το ακόλουθο κάλεσμα συμπόρευσης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το Κ.Κ.Ε.:

Περισσότερα...