Πολιτική

Απέναντι στη θρυλούμενη διασπάθιση πόρων για το προσφυγικό (υπάρχει και ο πρότερος ανέντιμος βίος του 1922), η γλώσσα των αριθμών είναι ενδεικτική και αποτελεί μια καλή αφετηρία. Παραθέτουμε μερικά συνοπτικά στοιχεία:

Περισσότερα...

Η Αγγελοπουλίνα πήρε τις επετειακές εκδηλώσεις για τα διακόσια χρόνια από το 1821, η Βαρδινογιάνναινα δε θα άντεχε να τη βλέπει πρώτη μούρη για έναν ολόκληρο χρόνο, οπότε αποφάσισε να οργανώσει το δικό της επετειακό έτος, ένα χρόνο πριν από το επετειακό έτος της Αγγελοπουλίνας. Και τι θα τιμήσει; Τις Θερμοπύλες και τη Σαλαμίνα!

Περισσότερα...

Τη δυνατότητα να χρηματοδοτηθούν για την απόκτηση αμιγώς κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου που προβλέπονται σε εγκεκριμένα ρυμοτομικά σχέδια, έχουν όλοι οι δήμοι της χώρας μέσω του προγράμματος "Απόκτηση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων στις πόλεις 2019".

Περισσότερα...

6.860.000 ευρώ θα λάβουν συνολικά για το 2019 ως τακτική κρατική χρηματοδότηση πολιτικά κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, εκτός της Χρυσής Αυγής για την οποία έχει ανασταλεί κάθε είδους κρατική χρηματοδότηση, ως εξής:

Περισσότερα...

Ξαναχτύπησε η Νοτοπούλου. Μετά τον CEO που τον έκανε «τσέο», τώρα μας είπε για την… αρτιμέλεια τής εκπροσώπησης του ΣυΡιζΑ στην προανακριτική Παπαγγελόπουλου. Είναι ν' απορεί κανείς πώς αυτό το αγράμματο ον έχει πάρει πτυχίο ψυχολογίας από το Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας (έτσι λέει το βιογραφικό της).

Περισσότερα...

Καλαϊδόπουλος
zolotas