Διάφορα

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Α.Μ.-Θ., με αφορμή την ανεύρεση νεκρών ψαριών στον παραπόταμο του Έβρου Pismanka, πλησίον του οικισμού Ognyanovo της περιοχής Pazartzik στο έδαφος της Βουλγαρίας και στον ίδιο τον ποταμό Έβρο στην περιοχή Stamboliyski και Tsalapitsa, ανακοινώνει τα παρακάτω:

Περισσότερα...

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.30) της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Συνεδριάζει το απόγευμα (18.00) της Τρίτης 28 Ιανουαρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα σαράντα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Ιωάννης Πλακιωτάκης, με έγγραφό του από τις 16/1/2020 καλεί τη Δημόσια Αρχή Λιμένων του Υ.Ε.Ν. να ανακαλέσει και να ακυρώσει τον διεθνή ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανέλκυση του ναυαγίου του "Sea Diamond" στη Σαντορίνη που είχε αναρτήσει η Δ.Α.Λ. στις 9/12/2019, καθώς και οποιαδήποτε άλλη συναφή πράξη της!

Περισσότερα...

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.30) της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Περισσότερα...

Καλαϊδόπουλος
zolotas