Με τον ρατσισμό δεν ανοίγεις διάλογο, τον καταστρέφεις. Έχοντας μια τέτοια λογική, η Norwich City απέκλεισε δια βίου δυο οπαδούς της για ρατσιστικές συμπεριφορές, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση και ευχαριστώντας παράλληλα τους υπόλοιπους που τους κατήγγειλαν και έστειλαν ντοκουμέντα και στοιχεία.

Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα με τη Wolves και η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Εφόσον αποδειχθεί η ενοχή των δύο, θα τους απαγορευτεί ακόμη και να πλησιάσουν στο γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Norwich City μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δύο άντρες αποκλείστηκαν από τα παιχνίδια της ομάδας στο Carrow Road, σε αναμονή του αποτελέσματος της έρευνας για τις κατηγορίες για ρατσισμό στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τους Wolves στο Μολινό. Όπως έχει αναφερθεί, ο σύλλογος έλαβε πολλά παράπονα από οπαδούς της Norwich που ήταν στο ματς και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βγήκαν μπροστά και λειτούργησαν ως μάρτυρες στο περιστατικό. Αν, ως αποτέλεσμα έρευνας, ο σύλλογος υποψιαστεί ότι οποιαδήποτε άτομα είναι ένοχα για ρατσιστική συμπεριφορά, θα τους απαγορεύσουμε δια βίου την είσοδο στο Carrow Road».

πηγή: 1againstracism

 

Καλαϊδόπουλος
zolotas