INDEXANTHI.GR
Κοινωνία

Οι τυχεροί αριθμοί του Κοινωνικού Λαχείου Ξάνθης

Από τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «η αγάπη» ανακοινώθηκαν οι οκτώ τυχεροί αριθμοί του Κοινωνικού Λαχείου Ξάνθης που προέκυψαν από την 44η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 31ης Οκτωβρίου.

Οι οκτώ τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν τα δώρα είναι οι κάτωθι:

 • 1ος αριθμός: 69248, ο οποίος κερδίζει μία μοτοσικλέτα 125cc μάρκας “Daytona Nova – DY 110” άσπρου χρώματος αξίας 1.295€ και ένα κράνος, της εταιρίας “Καρανικολάου Γ. & Χ.” Ι.Κ.Ε.
 • 2ος αριθμός: 29145, ο οποίος κερδίζει ένα πολυμηχάνημα “Canon image runner 1133A” αξίας 485€ από την εταιρία “Α. Αυγεράκη-Β. Εξηνταβελόνης” Ε.Ε.
 • 3ος αριθμός: 45061, ο οποίος κερδίζει ένα ποδήλατο μάρκας “Ballistic Coaster 2.0” αξίας 355€ από την εταιρία “Φανή Δερμεντζοπούλου”
 • 4ος αριθμός: 5118, ο οποίος κερδίζει έναν καταψύκτη “Davoline CHFR HD W 316LA” αξίας 350€ από την εταιρία “Ηλεκτρικά Τσιλιγγίρης” Α.Ε.
 • 5ος αριθμός: 12005, ο οποίος κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 300€ από την εταιρία “Δουκίδης Ηλίας & ΣΙΑ – Φθηνή αγορά” Ο.Ε.
 • 6ος αριθμός: 19371, ο οποίος κερδίζει ένα σετ τεσσάρων ελαστικών αυτοκινήτων “Michelin” αξίας 300€ της εταιρίας “ΒΙΟΤΕΛ” Α.Ε. – «Εμπόριο ελαστικών-βουλκανιζατέρ Δασκαλόπουλος»
 • 7ος αριθμός: 36292, ο οποίος κερδίζει ένα σετ ολοκληρωμένου επίπλου γραφείου με συρταριέρα αξίας 250€ από την εταιρία “Δ. & Κ. Παπαχαστάς” Ο.Ε.
 • 8ος αριθμός: 61188, ο οποίος κερδίζει μία δωροεπιταγή αξίας 200€ από την εταιρία “Δ. Γραβουνιώτης – Ι. Σκαρλατίδου” ΟΕ – “Εμπόριο βρεφικών ειδών Λητώ».

Οι διοργανωτές καλούν τους τυχερούς κατόχους των λαχνών να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6946 044278 (Ιωάννης Παπαχρόνης – πρόεδρος), 6947 376701 (Γεώργιος Παπαευστρατίου – α’ αντιπρόεδρος) και 6976 327377 (Βέργος Χαλβατζής – ταμίας). Η τελετή παράδοσης και παραλαβής θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες μέρες μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Ευχαριστήριο του συλλόγου

Επί ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι άπαντες όσους συμπαραστάθηκαν και συνέδραμαν και φέτος στη διεξαγωγή της λαχειοφόρου, αφού μεσούσης μιας έντονης οικονομικής κρίσης και δυσπραγίας πολλοί συμπολίτες μας, επιχειρήσεις, σύλλογοι, σωματεία και φορείς, διέθεσαν έστω και ένα ευρώ προκειμένου να ενισχυθούν οι δράσεις της «αγάπης» και των συμμετεχόντων φορέων. Ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται και για φέτος επιτυχές το εγχείρημα συμμετοχής συνολικά πέντε κοινωνικών φορέων της περιοχής μας ήτοι:

 • Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «η αγάπη»
 • Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ξάνθης «παραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί»
 • Σωματείο «ο Μέγας Βασίλειος» – φορέας διαχείρισης του γηροκομείου
 • Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης
 • Φιλανθρωπική Επιτροπή «Γυναίκες της αγάπης».

Από την καταμέτρηση των πωληθέντων και την επιστροφή και συμφωνία των αδιάθετων λαχνών, προέκυψε ότι διατέθηκαν συνολικά από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, 65.073 λαχεία του ενός ευρώ, σε μια συνολική έκδοση 80.000 λαχνών (όλη η αντίστοιχη σειρά του Λαϊκού Λαχείου) και είναι σημαντικό που χιλιάδες συμπολίτες μας συνέδραμαν έστω και με ένα ευρώ στην ενίσχυση των δράσεων και του έργου των φορέων μας.

Το τονίζουμε σε κάθε ευκαιρία ότι εκεί που τις περισσότερες φορές το επίσημο κράτος απουσιάζει στο να συνδράμει και να υποστηρίξει οικονομικά τους φορείς που πραγματικά προσφέρουν, ενώ αντίστοιχα διάφοροι λυμαίνονταν εδώ και δεκαετίες τα χρήματα του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι ίδιοι οι οργανωμένοι εθελοντές και οι απλοί πολίτες αναλαμβάνουν τις όποιες πρωτοβουλίες προκειμένου να συνεχίζουν και να ενισχύονται διαρκώς οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που προσφέρουν στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία. Η λαχειοφόρος της «αγάπης» και το Κοινωνικό Λαχείο Ξάνθης έρχονται να συμπληρώσουν όσο μπορούν αυτό το κενό χρηματοδότησης των φορέων μας. Να αξιοποιήσουν δηλαδή με μεγάλο σεβασμό και χρηστή διαχείριση τον ελάχιστο οβολό όλων μας, προκειμένου να συνεχιστεί και να ενισχυθεί το σημαντικό έργο των κοινωνικών φορέων της Ξάνθης που προσπαθούν καθημερινά εδώ και πολλά έτη να συμπαρασταθούν και να ανακουφίσουν τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, χωρίς να περιορίζονται στα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής μας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «η αγάπη» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκτός των άλλων τα Μ.Μ.Ε. της Ξάνθης που για άλλη μια φορά συνέδραμαν στην επιτυχή διάθεση των λαχνών μας με τη συνεχή δημοσιοποίηση της λαχειοφόρου μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου μας, που και φέτος βοήθησαν με τις αξιόλογες προσφορές τους να διεξαγάγουμε μια μεγάλη φιλανθρωπική λαχειοφόρο που έχει γίνει πλέον θεσμός για τη μικρή μας Ξάνθη.

 

0 Reviews

Write a Review

Σχετικά άρθρα

Χρ. Χατζόπουλος: «Η αλλαγή μπορεί να γίνει χωρίς να… ρημάξουμε τις λαϊκές αγορές»

Super User

Η Εορτή Αιμοδότη 2019

Super User

Κλοπή στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies