INDEXANTHI.GR
Πολιτική

Καλέσματα-ανακοινώσεις για την απεργία

Παραθέτουμε (αυτούσια) τα καλέσματα-ανακοινώσεις που εξέδωσαν η Λαϊκή Αντίσταση-Α.Α.Σ., η Ε.Λ.Μ.Ε., ο Διδασκαλικός Σύλλογος και το Σ.Ε.Κ. Ξάνθης για την πανελλαδική απεργία της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου:

Λαϊκή Αντίσταση-Α.Α.Σ.

ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Απεργιακή Συγκέντρωση

Τρίτη 24/9, 10:00 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας

Με την αλαζονεία του κυρίαρχου του αστικού πολιτικού συστήματος, η νέα κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά ακάθεκτη στην κλιμάκωση της πολιτικής της εκμετάλλευσης, της εξάρτησης και της υποτέλειας, πατώντας πάνω στο αντιλαϊκό έδαφος που άφησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκίνησε το έργο της με ένα καταιγισμό αντιλαϊκών νόμων, αποφάσεων και ενεργειών όπως η ενίσχυση του αντιδραστικού ρόλου του κράτους («επιτελικό κράτος», κρατική τρομοκρατία), η ένταση της αστυνομικής καταστολής με πρόσχημα την «ασφάλεια του πολίτη», η τοποθέτηση «συνδέσμων» της ΕΥΠ στις Δημόσιες Υπηρεσίες, η κατάργηση της λαϊκής κατάκτησης του πανεπιστημιακού Ασύλου με πρόσχημα την «παραβατικότητα και την ανομία», οι αντιδημοκρατικές αλλαγές στους ΟΤΑ, η επιτάχυνση του ξεπουλήματος των δημόσιων υποδομών και πλούτου (ΔΕΗ, Ελληνικό κλπ.). Ταυτόχρονα -και στέλνοντας το μήνυμα «μηδενικής ανοχής» στα εργατικά δικαιώματα- ήρθε και η κατάργηση του «βάσιμου λόγου απόλυσης» και της «συνευθύνης» αναθέτουσας επιχείρησης εργολάβου και υπεργολάβου απέναντι στην παραβίαση δικαιωμάτων των εργαζομένων, ώστε να ενισχυθεί η εργοδοτική ασυδοσία και εκμετάλλευση. Δεν έλειψαν ούτε οι αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ για την ενίσχυση της καταστολής και του εγκλωβισμού των προσφύγων-μεταναστών σε στρατόπεδα-κολαστήρια, πάνω στη βάση της αντιδραστικής συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας κλπ.

Παράλληλα η νέα κυβέρνηση της ΝΔ έσπευσε να δώσει τα διαπιστευτήρια υποτέλειας της στις ΗΠΑ και στην ΕΕ, και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Αμερικανό υπουργό εξωτερικών για τη νέα υπογραφή της λεγόμενης «Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ» δηλαδή τη διατήρηση και επέκταση των αμερικανο-ΝΑΤΟϊκών βάσεων και την παραπέρα στοίχιση με την αμερικανική επιθετικότητα.

Κορυφαία –μέχρι στιγμής- έκφραση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποτελεί το λεγόμενο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο, το οποίο διευρύνει τη ληστρική επέλαση του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου και παράλληλα θέτει σε παρανομία το ταξικό εργατικό κίνημα.

Με προπαγανδιστικό μανδύα το παραπλανητικό «ανάπτυξη για όλους», θεσμοθετεί δεκάδες μέτρα για τη στήριξη της λεγόμενης «επιχειρηματικότητας». Η λειτουργία επιχειρήσεων πριν λάβουν τη σχετική άδεια, η ανάθεση της «αξιολόγησης» των επενδυτικών σχεδίων σε τρίτους (τράπεζες, ιδιώτες, κ.α.), η χορήγηση των κρατικών ενισχύσεων πριν την ολοκλήρωση του έργου, η άρση χωροταξικών και περιβαλλοντικών περιορισμών σε όφελος της «επιχειρηματικότητας» και γενικά η παροχή μεγαλύτερης «ευελιξίας» στις επενδύσεις «στρατηγικού χαρακτήρα», είναι μερικά από τα μέτρα που πριμοδοτούν ακόμη παραπέρα την ασύδοτη δράση ντόπιου και ξένου μονοπωλιακού κεφαλαίου σε βάρος των λαϊκών κατακτήσεων και συμφερόντων.

Παράλληλα, και σε συνέχεια των αντεργατικών νόμων του ΣΥΡΙΖΑ, χτυπά καίρια τα συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Ανοίγει το δρόμο για τον κρατικό έλεγχο των σωματείων μέσα από το «ηλεκτρονικό μητρώο» και το φακέλωμα των εργαζόμενων, χτυπά ανοικτά το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, μέσα απ’ την «ηλεκτρονική ψηφοφορία για την κήρυξη της», αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο τις κλαδικές συμβάσεις, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την καθιέρωση «ειδικών ζωνών ανάπτυξης» δηλαδή μεγαλύτερης εκμετάλλευσης των εργαζομένων, προβλέπει κυρώσεις στους δημόσιους υπαλλήλους που «καθυστερούν» την έκδοση των «επενδυτικών» δικαιολογητικών, εισάγει νέους περιορισμούς για την προσφυγή των εργαζομένων στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας, κ.α.

Κάτω από αυτές τις εξαιρετικές για το κεφάλαιο προϋποθέσεις, τα ιμπεριαλιστικά κέντρα ΗΠΑ και Ε.Ε. πανηγυρίζουν, οι ξένοι «επενδυτές» ξεφαντώνουν, η ντόπια εξαρτημένη αστική τάξη εκφράζει την ικανοποίηση της, οι «αγορές» τρίβουν τα χέρια τους. Ολόκληρο αυτό το εκμεταλλευτικό απαράτ οσμίζεται τα επερχόμενα προνόμια και κέρδη, σε βάρος ενός λαού που για δεκαετίες εμπαίχθηκε, εξαπατήθηκε, παραπλανήθηκε, λεηλατήθηκε από τους βασικούς φορείς της εξάρτησης και της υποτέλειας, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και πρόσφατα το ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες της επαυξανόμενης αντιλαϊκής επίθεσης, με τη συνεχώς κλιμακούμενη όξυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, μπαίνει επιτακτικά η ανάγκη για την ανάπτυξη της αντίστασης της εργατικής τάξης και του λαού, η ανάγκη για την υπεράσπιση και διεκδίκηση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων μέσα από τη μαζική κινητοποίηση των εργαζόμενων και των πληττόμενων λαϊκών στρωμάτων.

Η 24ωρη απεργία που αποφάσισε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, μια σειρά άλλα Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και η ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο για την Τρίτη 24 Σεπτέμβρη (στην οποία αρνήθηκε να πάρει μέρος το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης), θα πρέπει να γίνει ένα βήμα μαζικής κινητοποίησης της εργατικής τάξης, αφετηρία αγώνων που θα πρέπει να συνεχισθούν και να κλιμακωθούν για να δοθεί αποτελεσματική απάντηση στα κυβερνητικά μέτρα.

Η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί την εργατική τάξη και το λαό να αντισταθεί και να αγωνιστεί για την υπεράσπιση των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών ενάντια στη νέα κυβερνητική λαίλαπα που επιβάλλει η ντόπια άρχουσα τάξη και οι επικυρίαρχοι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές.

• ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

• ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!

• ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!

• ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ «ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ»

• ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΑΞΙΚΑ – ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ/ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ!

• ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Ε.Λ.Μ.Ε.

H ΟΛΜΕ συμμετέχει στην 24ωρη Απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Τρίτη 24/9/2019. Τα αιτήματα της ΟΛΜΕ αφορούν: 

-το αντεργατικό – αντιαπεργιακό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση και 

-όλα τα ζητήματα του κλάδου (διορισμοί, αναπληρωτές, ολιγομελή, Ειδ. Αγωγή, κ.λπ.)

Με το αντεργατικό – αντιαπεργιακό νομοσχέδιο αυτό η Κυβέρνηση της Ν.Δ. προωθεί ένα είδος «ανάπτυξης» που μόνο σε όφελος της κοινωνίας και των εργαζόμενων δεν θα είναι. 

Προβλέπονται, επίσης, η δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων, η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τη λήψη απόφασης για απεργία, καθώς και η υπερίσχυση της επιχειρησιακής έναντι της κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, όταν ο εργοδότης επικαλείται οικονομικά προβλήματα της επιχείρησης. Στόχος είναι ο κυβερνητικός εργοδοτικός έλεγχος των σωματείων, η φαλκίδευση του απεργιακού δικαιώματος και η καταστρατήγηση των ΣΣΕ.

Το πολυνομοσχέδιο ορίζει ως ανώτατη αρχή τον Υπουργό Εργασίας, ώστε να καθορίζει με Υπουργικές Αποφάσεις το συνδικαλιστικό νόμο και τα καταστατικά των Σωματείων, να τα υπερβαίνει, καθώς θα ορίζει και τον τρόπο λήψης αποφάσεών τους.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

Η ώρα και ο τόπος της απεργιακής συγκέντρωσης της Ξάνθης θα αποφασιστεί σε συνεννόηση με όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 23/9

Δεύτερη ανακοίνωση Ε.Λ.Μ.Ε.

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης και ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης καλούν σε απεργιακό συλλαλητήριο την Τρίτη 24/9, στις 12μμ, έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης.

Τα αιτήματα της απεργίας είναι:

Μόνιμοι και μαζικοί διορισμοι

Άμεση πλήρωση των κενών

Άμεσος διορισμός των συναδέλφων/ισσών της Ειδικής Αγωγής όπως αποφασίστηκε από την προηγούμενη Βουλή

Άμεση απόσυρση του το αντεργατικού – αντιαπεργιακού νομοσχεδίου που προωθεί η Κυβέρνηση. 

Με το νομοσχέδιο αυτό προβλέπονται 

-η δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων, 

-η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τη λήψη απόφασης για απεργία, 

-η υπερίσχυση της επιχειρησιακής έναντι της κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, όταν ο εργοδότης επικαλείται οικονομικά προβλήματα της επιχείρησης. 

-ορίζει ως ανώτατη αρχή τον Υπουργό Εργασίας, ώστε να καθορίζει με Υπουργικές Αποφάσεις το συνδικαλιστικό νόμο και τα καταστατικά των Σωματείων, να τα υπερβαίνει, και να ορίζει και τον τρόπο λήψης αποφάσεών τους

Στόχος είναι ο κυβερνητικός εργοδοτικός έλεγχος των σωματείων, η φαλκίδευση του απεργιακού δικαιώματος και η καταστρατήγηση των ΣΣΕ.

Η συμμετοχή όλων μας τόσο στην απεργία όσο και στο συλλαλητήριο κρίνεται απολύτως απαραίτητη.

Διδασκαλικός Σύλλογος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 με βασικό αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση και περιέχει δυσμενείς διατάξεις για τις συλλογικές συμβάσεις, τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση (μητρώο μελών συνδικαλιστικών οργανώσεων, διαδικασία ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για λήψη απόφασης για απεργία), τους μισθούς και τους όρους εργασίας χιλιάδων ανθρώπων.

Τα τελευταία χρόνια τα εκπαιδευτικά συνδικάτα δίνουν έναν κοινό  αγώνα για την προάσπιση  του δημόσιου αγαθού της παιδείας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών αλλά και όλων των εργαζομένων, παλεύοντας για την προστασία των δημόσιων αγαθών, για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, για ένα καλύτερο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί ότι πίσω από το ενδιαφέρον και τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για «δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων» είναι καθαρά υποκριτικά, αφού ουσιαστικά επιχειρείται  ο αφοπλισμός του συνδικαλιστικού κινήματος με τον εργοδοτικό –κυβερνητικό έλεγχο, το φακέλωμα των Σωματείων και των συνδικαλιστών και διευκολύνεται έτσι η ίδια η κυβέρνηση στη λήψη μέτρων κατά των εργαζομένων, περιστέλλοντας ακόμα περισσότερο τα εργασιακά δικαιώματα.

Αντί η  κυβέρνηση να προχωρήσει στην ικανοποίηση του κυρίαρχου αιτήματος του εκπαιδευτικού κινήματος για την άμεση πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση και στην επίλυση μιας σειράς χρόνιων ζητημάτων που δημιουργούν προβλήματα στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, με αυταρχικές ρυθμίσεις προσπαθεί να αποτρέψει και να καταργήσει το δικαίωμα της απεργίας, ως το ύστατο όπλο των εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους από κοινού με την ΕΛΜΕ Ξάνθης σε συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στις Δ/νσεις Α/μιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στις 12μμ.

Ενώνουμε τις φωνές μας  με τον κόσμο της εργασίας απέναντι στις αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης και ζητάμε:

Απόσυρση του νομοσχεδίου

14χρονο δημόσιο δωρεάν σχολείο με 2χρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση άμεσα σε όλη τη χώρα

Άμεση πραγματοποίηση μαζικών διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη όλων των αναγκών της δημόσιας εκπαίδευσης

Εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών και μονίμων

Αύξηση δαπανών για την παιδεία

Σταδιακή αναπλήρωση των απωλειών σε μισθούς και συντάξεις

Σ.Ε.Κ. Ξάνθης

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ – ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΡΙΤΗ 24/9 , 10.30πμ , Κ.ΠΛΑΤΕΙΑ  

Όλοι στην Πανεργατική Απεργία ενάντια στον «αναπτυξιακό» νόμο που κατεβάζει στη βουλή την επόμενη βδομάδα με μια σειρά από επιθέσεις σε βάρος των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

Πάνε να νομοθετήσουν το τέλος των κλαδικών συμβάσεων. Πλέον για την όποια επέκτασή μιας κλαδικής σύμβασης, είναι όρος να υπάρχει “τεκμηρίωση των επιπτώσεων στην ανταγωνιστικότητα του κλάδου”. Προβλέπουν ότι οι τοπικές κλαδικές συμβάσεις και οι συμβάσεις που μπορούν να υπογράφουν οι κάθε είδους «Ενώσεις προσώπων», θα υπερισχύουν των κλαδικών συμβάσεων. Αυτό σημαίνει ότι τα αφεντικά θα καταργούν πλέον «νόμιμα» τις συλλογικές συμβάσεις, συμπιέζοντας έτσι τους μισθούς και τα εργασιακά δικαιώματα όπως βολεύει την κερδοφορία τους. Και ταυτόχρονα πάνε να καταργήσουν το ελάχιστο δικαίωμα για μονομερή προσφυγή στον ΟΜΕΔ και να κάνουν τον εργαζόμενο συνυπεύθυνο για τη μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών από τον εργοδότη.

Την ίδια ώρα πάνε να νομοθετήσουν το χτύπημα του συνδικαλισμού και του δικαιώματος στην απεργία. Θέλουν να θεσπίσουν το “ηλεκτρονικό μητρώο” που θα το διαχειρίζεται ο υπουργός και οι φίλοι του και όχι τα σωματεία. Έτσι θα μπορούν να φακελώνουν τους συνδικαλισμένους εργάτες. Θέλουν να καθιερώσουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τις γενικές συνελεύσεις και τις απεργίες. Προχωράνε ένα βήμα παραπέρα από τον αντισυνδικαλιστικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προέβλεπε 50%+1 των μελών του σωματείου να ψηφίσουν υπέρ της απεργίας, για να έχει ισχύ η απόφαση. Τώρα θέλουν να ψηφίζουν «και τα δέντρα» και μάλιστα ηλεκτρονικά με την ευγενική χορηγία του αφεντικού πάνω από το κομπιούτερ.

Η κυβέρνηση της ΝΔ βάζει μπροστά να υλοποιήσει την προεκλογικής της υπόσχεση για «σάρωμα όλων των εμποδίων, για να πετύχουμε την ανάπτυξη». Οι μπαρούφες του Μητσοτάκη ότι θα φέρει τις επενδύσεις και θα μειώσει τα πλεονάσματα που απαιτεί η ΕΕ πλέον είναι μακρινό παρελθόν. Είναι προφανές ότι τώρα που βυθίζεται η παγκόσμια οικονομία σε μια νέα ύφεση, για την δεξιά ο μόνος τρόπος για να κρατηθούν ψηλά τα κέρδη των αφεντικών είναι να τσακιστούν ακόμη περισσότερο οι μισθοί, τα ωράρια και τα δικαιώματα των εργαζόμενων.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ

Η διαδήλωση στη ΔΕΘ πριν λίγες μέρες έδειξε ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία είναι αποφασισμένοι να συγκρουστούν με τις επιθέσεις της ΝΔ. Αυτή τη διάθεση χρειάζεται να την μετατρέψουμε σε απεργιακό αγώνα για να τους τσακίσουμε. Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας αποφάσισε 24ωρη απεργία στις 24 Σεπτέμβρη και μαζί του μπαίνουν στην απεργία η ΑΔΕΔΥ, όλα τα εργατικά κέντρα και οι Ομοσποδίες πανελλαδικά για να ανατρέψουμε την επίθεση της ΝΔ.

Με την επιτυχία της απεργία θα ανοίξουμε το δρόμο για την κλιμάκωση των απεργιακών αγώνων. Για να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει αυτό το αντεργατικό έκτρωμα για ψήφιση, αλλά και για να στηρίξουμε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας. Για να μην απολυθούν οι συμβασιούχοι, αντίθετα να μονιμοποιηθούν όλοι χωρίς προϋποθέσεις, για να σταματήσουμε το ξεπούλημα της ΔΕΗ, του Νερού, της Ενέργειας, για να δυναμώσουμε την Απεργία στην Υγεία στις 23 Οκτώβρη για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Αυτές τις μάχες δίνει ο Συντονισμός Ενάντια στα Μνημόνια και το Συντονιστικό Νοσοκομείων και σας καλούμε να τις δώσουμε μαζί.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΡΙΤΗ 24/9 , 10.30πμ , Κ.ΠΛΑΤΕΙΑ

 

0 Reviews

Write a Review

Σχετικά άρθρα

“Να σπάσουμε το καθεστώς εξαίρεσης”

Super User

Απολογισμός και νέες δράσεις της Λαϊκής Αντίστασης-Α.Α.Σ. Ξάνθης

Super User

Καλέσματα για την πρωτομαγιά

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies