INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Ρεσιτάλ πιάνου στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Ρεσιτάλ πιάνου με την Ξανθιώτισσα Μαρία Μαυρομάτη θα παρουσιαστεί το βράδυ (20.00) της Παρασκευής 9 Ιανουαρίου στην καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Θα παρουσιαστούν τα έργα:

  • J.S. Bach (1685-1750): Χρωματική φαντασία και φούγκα σε ρε ελάσσονα, BWV 903
  • L.v. Beethoven (1770-1827): Σονάτα Νο 31 σε λα ύφεση μείζονα, Op.110 (I. Moderato cantabile molto espressivo II. Allegro molto III. Adagio ma non troppo)
  • G.Faure (1845-1924): Νυχτερινό Νο 2 σε σι μείζονα, Op.33/2
  • F.Chopin (1810-1849): Σκέρτσο Νο 1 σε σι ελάσσονα, Op.20.

Η Μαρία Μαυρομάτη γεννήθηκε το 1990 στην Ξάνθη. Σε ηλικία επτά ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου στο παράρτημα Ξάνθης του Εθνικού Ωδείου. Το 2008 εισήχθη στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, στη σχολή πιάνου, στην τάξη της Β. Βικτωράτου. Τον Ιανουάριο του 2015 είναι υποψήφια για την απόκτηση διπλώματος πιάνου. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. (2014).

 

Σχετικά άρθρα

“Misery” και Γιώργος Βασιλειάδης στο “Βαφοπούλειο”

Super User

Βιβλιοπαρουσίαση στην καπναποθήκη “Π”

Super User

Ο Ηρακλής Ψωμαδόπουλος στη σειρά «Νέοι και νέες για τη Θράκη και τον πολιτισμό»

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies