INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Βραδιά ορειβατικού κινηματογράφου στον Γέρακα

Βραδιά ορειβατικού κινηματογράφου διοργανώνεται το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουνίου στον πολυχώρο περιβαλλοντικών δράσεων «Gerakas base camp» στον Γέρακα Ξάνθης.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε ιστορίες εξερεύνησης, ορειβασίας και επαφής με τη φύση, καθώς και σε υπαίθριες προβολές ορειβατικών ταινιών και ντοκιμαντέρ.

Για τη μετακίνηση των συμμετεχόντων θα διατεθεί βαν από την Ξάνθη προς τον Γέρακα και για την επιστροφή. Το σημείο συνάντησης είναι μπροστά από τη δημοτική αγορά, απέναντι από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης στις 20:30. Το κόστος συμμετοχής είναι πέντε ευρώ και περιλαμβάνει σπιτικό τσάι του βουνού και pop corn. Οι διοργανωτές προτείνουν στους επισκέπτες να έχουν μαζί τους ζακέτα, καθώς και όποιο επιπλέον snack ή ποτό επιθυμούν. Οι κρατήσεις γίνονται με μήνυμα στη σελίδα του «Gerakas base camp» ή στο τηλέφωνο 698 7093730 (Ιωάννα Πορφυλλίδου).

Σχετικά άρθρα

Το πρόγραμμα των Θ.Λ.Ε. την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Η δημοτική πινακοθήκη στις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Βιβλιοπαρουσίαση στην καπναποθήκη “Π”

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies