INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου: Η εκδήλωση των Θ.Λ.Ε.

Πάρκο απέναντι από τα γραφεία των συλλόγων στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. στις 17.00: Γιορτή αναβίωσης παραδοσιακών παιχνιδιών – 2ο «Ένι μένι ντούντου μένι».

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι «Απαράδεκτοι», «Ατίθασοι», «Βίστωνες», «Κάβειροι», «Κατασκηνωτές» και «Ξενιτεμένοι», ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας περιμένουν να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο και να διασκεδάσουμε παρέα. Τα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν είναι για διαφορετικά ηλικιακά τμήματα από 3-4 χρονών και όσο αντέχετε. Μπορείτε να σχηματίσετε ομάδες «γονείς-παιδιά», «γονείς-γονείς», «σύλλογος-σύλλογος »… Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη μαζέψτε τους παίκτες σας και ελάτε να θυμηθούμε πώς παίζαμε οι μεγάλοι κουτσό, τζαμί, μηλάκια, τυφλόμυγα, τσουβαλομαχίες και τόσα άλλα, για να μάθουμε την παλιά μας τέχνη και στα παιδιά μας. Στο τέλος δίνονται αναμνηστικά διπλώματα και μικρές εκπλήξεις στους μικρούς συμμετέχοντες.

Σχετικά άρθρα

2ο Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου στην Ξάνθη

Super User

ΦΕΞ – 4o φεστιβάλ γερμανόφωνου κινηματογράφου

Super User

Η 15η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας στη Σταυρούπολη

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies