XanTheater

  • Μεγάλη χαρά δίνει πλέον κάθε "πικραμένος" στα δημοσιογραφικά e-mails - Θυμήθηκαν τον τύπο και οι πλέον αμίλητοι της τελευταίας τετραετίας
  • 3,7% η συμμετοχή καθηγητών της Ξάνθης στην απεργία της 14ης Νοεμβρίου...
  • ...κι ο δήμος Ξάνθης να πανηγυρίζει για το WiFi
  • Μια... "ωραία ατμόσφαιρα" εκεί στο νοσοκομείο Ξάνθης, με τον απόηχο να φτάνει στα κεντρικά Μ.Μ.Ε.
  • Ναυάγησε η υποψηφιότητα Τεφρωνίδη για τον δήμο Ξάνθης με στήριξη του ΣυΡιζΑ, με εκατέρωθεν ανακοινώσεις για... διαζύγιο κοινή συναινέσει
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Από τη δημοτική παράταξη "Ξάνθη-Σταυρούπολη Νέα Εποχή" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με το ζήτημα πιθανής μετατροπής του στρατοπέδου "Αναλογίδη" της Σταυρούπολης σε κέντρο "φιλοξενίας" προσφύγων (παρατίθεται αυτούσια):

Τον τελευταίο καιρό εντείνονται οι δημόσιες συζητήσεις περί μετατροπής του Στρατοπέδου ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ της Σταυρούπολης σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Μία φημολογία που έρπει εδώ και πολύ καιρό, πλην όμως φαίνεται πως αφήνει ασυγκίνητους τους αρμοδίους παράγοντες.

Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση της υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης κας Νοτοπούλου αναφορικά με το θέμα και την αποφυγή δέσμευσης περί του αντιθέτου, δηλώνουμε ως συνδυασμός έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους εκείνους που διαφωνούν εξ αρχής και κάθετα με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ώστε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά τον οποιοδήποτε αιφνιδιασμό που ενδεχομένως να επιχειρηθεί.

Εξάλλου το παράδειγμα της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης παραμένει ακόμη ως φάρος για να μας οδηγήσει σε σωστές πλέον αποφάσεις.

Στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας εξ αρχής η περιοχή της ορεινής Σταυρούπολης ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την περαιτέρω τουριστική της ανάπτυξη και την δημιουργία υποδομών ώστε να παρακρατηθεί η νεολαία και να αποκτήσει ο τόπος ζωντάνια.

Με μία ενδεχόμενη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μάλιστα ανοιχτής δομής όπως φημολογείται, θεωρούμε ότι η Σταυρούπολη και οι κάτοικοί της θα μπουν σε νέες περιπέτειες, ενώ το οποιοδήποτε εγχείρημα για προσέλκυση επισκεπτών και τουριστική ανάπτυξη θα είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Λέμε λοιπόν ΟΧΙ σε οποιασδήποτε μορφής δομής φιλοξενίας μεταναστών και με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε τις δεσμεύσεις των κυβερνητικών στελεχών για την επαναφορά της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης από ΠΡΟΚΕΚΑ στην πρότερη κατάστασή της, για να ξαναδούμε δόκιμους αστυφύλακες στην πόλη μας και όχι… κλούβες για φυλακισμένους μετανάστες!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΞΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ