XanTheater

  • Για να δούμε πόσο καιρό ακόμη θα διαρκέσει η... "κατασκευή της τοποθεσίας web" του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης
  • ...και ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά διάφοροι απίθανοι και... πιθανοί τύποι φωνάζοντας "φύγετε όλοι, ήρθαμε εμείς και θα κάνουμε τους δήμους της Ξάνθης παραδείσους"!
  • Ξανθιώτικο ίδρυμα δεν περιορίζεται στο κάκιστο "μαύρο χιούμορ" σε αναρτήσεις του στο facebook, αλλά κάνει like στον εαυτό του και αναρτά και τρία "σχόλια" με ξεκαρδιστικό γέλιο! Το λες και απόλυτο ξεπεσμό...
  • Επανήλθε, λέει, η (σχεδόν μονίμως) "πεσμένη" ιστοσελίδα του δήμου Τοπείρου. Ε, και; Ποια η διαφορά;
  • ...και κάποτε να μάθουμε πως δεν είναι πυροσβεστική υπηρεσία, αλλά πυροσβεστικό σώμα
  • Δεν έχουν ώρα ανάρτησης (πονηρά σκεπτόμενοι), γράφουν όμως "συμβαίνει αυτή την ώρα"! Κι ο αναγνώστης συγχύζεται (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
  • Το είδαν στο indeXanthi.gr και τους άρεσε. Προσέτρεξαν στην πηγή, το έκαναν copy-paste αλλά... ξέχασαν να την αναφέρουν. Όπως κάνουν καθημερινά...

Myblogs.gr

Από τη δημοτική παράταξη "Ξάνθη-Σταυρούπολη Νέα Εποχή" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με το ζήτημα πιθανής μετατροπής του στρατοπέδου "Αναλογίδη" της Σταυρούπολης σε κέντρο "φιλοξενίας" προσφύγων (παρατίθεται αυτούσια):

Τον τελευταίο καιρό εντείνονται οι δημόσιες συζητήσεις περί μετατροπής του Στρατοπέδου ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ της Σταυρούπολης σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Μία φημολογία που έρπει εδώ και πολύ καιρό, πλην όμως φαίνεται πως αφήνει ασυγκίνητους τους αρμοδίους παράγοντες.

Με αφορμή την πρόσφατη τοποθέτηση της υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης κας Νοτοπούλου αναφορικά με το θέμα και την αποφυγή δέσμευσης περί του αντιθέτου, δηλώνουμε ως συνδυασμός έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους εκείνους που διαφωνούν εξ αρχής και κάθετα με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ώστε να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά τον οποιοδήποτε αιφνιδιασμό που ενδεχομένως να επιχειρηθεί.

Εξάλλου το παράδειγμα της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης παραμένει ακόμη ως φάρος για να μας οδηγήσει σε σωστές πλέον αποφάσεις.

Στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας εξ αρχής η περιοχή της ορεινής Σταυρούπολης ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την περαιτέρω τουριστική της ανάπτυξη και την δημιουργία υποδομών ώστε να παρακρατηθεί η νεολαία και να αποκτήσει ο τόπος ζωντάνια.

Με μία ενδεχόμενη μετατροπή του στρατοπέδου σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μάλιστα ανοιχτής δομής όπως φημολογείται, θεωρούμε ότι η Σταυρούπολη και οι κάτοικοί της θα μπουν σε νέες περιπέτειες, ενώ το οποιοδήποτε εγχείρημα για προσέλκυση επισκεπτών και τουριστική ανάπτυξη θα είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

Λέμε λοιπόν ΟΧΙ σε οποιασδήποτε μορφής δομής φιλοξενίας μεταναστών και με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε τις δεσμεύσεις των κυβερνητικών στελεχών για την επαναφορά της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης από ΠΡΟΚΕΚΑ στην πρότερη κατάστασή της, για να ξαναδούμε δόκιμους αστυφύλακες στην πόλη μας και όχι… κλούβες για φυλακισμένους μετανάστες!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΞΑΝΘΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΥΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ