INDEXANTHI.GR
Πολιτική

Εκδήλωση της Κ.Ν.Ε. Ξάνθης για την τεχνητή νοημοσύνη

Εκδήλωση με θέμα «Η νέα εποχή στην επιστήμη απαιτεί νέα εποχή στην κοινωνία. Σοσιαλισμός η απάντηση στον 21ο αιώνα» διοργανώνει το απόγευμα (19.00) της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Α1 στο κτίριο των Μ.Π.Δ. στα προκάτ η Τομεακή Οργάνωση Ξάνθης της Κ.Ν.Ε.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. και υπεύθυνος του τμήματος οικονομίας του κόμματος. Στην ομιλία του θα αναλύσει τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, τη σχέση της με την καπιταλιστική ανάπτυξη, καθώς και τη θέση του Κ.Κ.Ε. για τη σύνδεση της επιστημονικής προόδου με τις κοινωνικές ανάγκες και τον σοσιαλισμό.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από τους Παύλο Τουμπουλίδη (γραμματέα στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά») και Σπύρο Παφίλη (πρόεδρο του Φοιτητικού Συλλόγου Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης).

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση για την τροπολογία που κατέθεσε το Κ.Κ.Ε. για τους απλήρωτους εργαζόμενους

Super User

Ο ΣυΡιζΑ Ξάνθης καταδικάζει την επίθεση στο “Κανάλι 6”

Super User

Εκδήλωση του “Ποταμιού” στην Ξάνθη

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies