INDEXANTHI.GR
Κοινωνία

Οι ανατιμήσεις και μειώσεις τιμών τον Φεβρουάριο

Συνεχίστηκε και τον Φεβρουάριο η πτωτική πορεία του πληθωρισμού, καθώς μειώθηκε κατά 1,3%, από -2% τον Ιανουάριο και έναντι αύξησης 0,2% τον αντίστοιχο μήνα του 2020.

Σε σύγκριση με τον Ιανουάριο, η ΕλΣτατ κατέγραψε τον Φεβρουάριο ανατιμήσεις σε φυσικό αέριο (9,9%), εισιτήρια μεταφοράς επιβατών με αεροπλάνο (8,3%), νωπά λαχανικά (6,6%), πετρέλαιο θέρμανσης (4,3%), καύσιμα και λιπαντικά (3,5%), καινούργια αυτοκίνητα (1,7%), νωπά φρούτα (1,5%), άλλα είδη ατομικής φροντίδας (1,3%) και νωπά ψάρια 1,2%). Στον αντίποδα, οι τιμές μειώθηκαν σε νωπό πλήρες γάλα (2%), πουλερικά (1,3%), χοιρινό (1,1%), είδη άμεσης κατανάλωσης νοικοκυριού (1%), μοσχάρι (0,5%), ψωμί και δημητριακά (0,4%) και τηλεφωνικές υπηρεσίες (0,2%).

Σχετικά άρθρα

Χρήσιμες οδηγίες εν όψει χειμώνα

Super User

Αποζημιώσεις της Δ.Ε.Η. για ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές

Super User

Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι που θα δουλέψουν στις 26 Δεκεμβρίου

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies