INDEXANTHI.GR
Παιδεία

Από 15 ως 30 Μαΐου οι εγγραφές σε δημοτικά και νηπιαγωγεία

Από τις 15 ως τις 30 Μαΐου θα γίνουν φέτος οι εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία και στα νηπιαγωγεία της χώρας, σύμφωνα με τις αλλαγές που επιφέρει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα “Περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας CoViD-19 και την επάνοδο στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα».

Επίσης, προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικού τρόπου εγγραφής μαθητών και μαθητριών στα σχολεία, με την υποβολή των αιτήσεων-υπεύθυνων δηλώσεων από τους γονείς/κηδεμόνες.

Η ρύθμιση των θεμάτων σχετικά με τα δικαιολογητικά εγγραφής και οι τεχνικές και άλλες λεπτομέρειες, θα ρυθμιστούν με έκδοση κοινής απόφασης των υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, για την οποία θα ενημερωθείτε με νεότερο έγγραφο“, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Σχετικά άρθρα

Νομοσχέδιο για την ειδική εκπαίδευση: Η πραγματικότητα καταρρίπτει τη δημαγωγία

Super User

Προσπάθειες εισχώρησης της Χρυσής Αυγής στην εκπαίδευση

Super User

Κενές 12.000 θέσεις σε δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies