INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Βιβλιοπαρουσίαση από τη Φ.Ε.Ξ.

Τον Κώστα Κρομμύδα και το βιβλίο του “Δούρειος ίππος” παρουσιάζουν το βράδυ (20.00) της Τετάρτης 15 Ιουνίου στην αυλή με τα χαμάμ του Λαογραφικού και Ιστορικού Μουσείου Ξάνθης η Φ.Ε.Ξ., το βιβλιοπωλείο Πυργελή και οι εκδόσεις “Διόπτρα“.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το Αιγαίο είναι ένα καζάνι που βράζει, με Ελλάδα και Τουρκία να παίζουν το πιο ριψοκίνδυνο παιχνίδι εξουσίας ως τώρα.
Η Ισιδώρα τρέχει στην κόψη του χρόνου να μεταφέρει μια σημαντική πληροφορία στα υπόγεια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της, αλλά και την ειρήνη στην περιοχή. Θανατηφόρες παραπλανήσεις και επτασφράγιστα μυστικά σε μια ιστορία όπου η εμπιστοσύνη, η προδοσία, τα μυστικά και ο έρωτας ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί. Η Ισιδώρα στο πρόσωπο και στον έρωτα ενός άνδρα αναζητά την αλήθεια, αγνοώντας πως κάθε προσπάθεια να αποφύγει το πεπρωμένο της την οδηγεί να το συναντήσει. Στο τέλος καταλαβαίνει ότι ο Δούρειος Ίππος κάθε ανθρώπου είναι όσα κρύβει στην καρδιά του.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα χορού

Super User

Γιορτές Παλιάς Πόλης – το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

Super User

Ο Αύγουστος Κορτώ την Πέμπτη στο “Δύο”

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies