INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Για τη συμμετοχή του Ε.Β.Ε. Ξάνθης στη Δ.Ε.Θ.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης με σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προτίθεται να συμμετάσχει και φέτος στην 87η διοργάνωση που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 9 ως 17 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης και με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεων, η Κ.Ε.Ε. σχεδιάζει από κοινού με τη Δ.Ε.Θ. Α.Ε. τη διοργάνωση ημέρας γευσιγνωσίας τροφίμων και ποτών.

Μέσα από το περίπτερό του στην 87η Δ.Ε.Θ., τα μέλη του Ε.Β.Ε. Ξάνθης μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης να προβάλλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους. Τα τετραγωνικά μέτρα που θα διατεθούν σε κάθε επιχείρηση-μέλος και ο τρόπος συμμετοχής (δείγματα, έντυπα κ.α.) θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των συμμετεχόντων. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι

  • η επιχείρηση να είναι μέλος του Ε.Β.Ε. Ξάνθης και ταμειακώς ενήμερη
  • η φυσική παρουσία εκπροσώπου της.

Το Ε.Β.Ε. Ξάνθης θα αναλάβει το κόστος για την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου (ίχνος εδάφους) ήτοι 17,00€ πλέον Φ.Π.Α. ανά τ.μ., ενώ οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα επιβαρυνθούν με το κόστος για την ενοικίαση εξοπλισμένου χώρου (17,00€ πλέον Φ.Π.Α. ανά τ.μ.).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλωθούν μέχρι τις 22 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ε.Β.Ε. Ξάνθης στα τηλέφωνα 25410 22533 και 25410 25105 (εσωτερικό 5, Σοφία Τσελεπίδου) ή στο e-mail ebex@otenet.gr.

Σχετικά άρθρα

Ο ετήσιος χορός του χορευτικού εργαστηρίου της Φ.Ε.Ξ.

Super User

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης συγκεντρώνει άδειους κάλυκες

Super User

Εγκαίνια του νέου χώρου του Συλλόγου Σαρακατσάνων Ξάνθης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies