INDEXANTHI.GR
Αυτοδιοίκηση

Δέκα προσλήψεις για δίμηνο στον δήμο Τοπείρου

Στην πρόσληψη δέκα Υ.Ε. εργατών δίμηνης απασχόλησης για κάλυψη αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας προχωρά ο δήμος Τοπείρου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18-65 ετών και να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα), να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007 και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Μαζί με την αίτησή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007, ότι τους προηγούμενους δώδεκα μήνες δεν έχουν εργαστεί σε φορείς του δημοσίου τομέα όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1 του Ν.3812/2009 και δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης με δίμηνη σύμβαση σύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 2 του Ν.2190/1994
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο e-mail infotopeirou@gmail.com μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 15.00. Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής με τον προαναφερόμενο τρόπο, οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού Δήμου Αβδήρων, Εύλαλο Ξάνθης, Τ.Κ. 672 00, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάζει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

Super User

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης

Super User

Συγκεκριμένες προτάσεις-δεσμεύσεις από τον Χρήστο Γκαρμπούνη

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies