INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Εκδήλωση του Ι.Θ.Τ.Π.

Εκδήλωση με τίτλο «Ο πραγματικός ρόλος του ξένου παράγοντα κατά την ελληνική επανάσταση (αρχειακή τεκμηρίωση): Η περίπτωση της ναυμαχίας του Ναυαρίνου» διοργανώνει το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φωτιστούν οι πραγματικές αιτίες εμπλοκής των μεγάλων δυνάμεων στη ναυμαχία του Ναυαρίνου και η γνώση της ιστορικής αλήθειας -με τη βοήθεια αρχείων- επί του θέματος. Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Δημήτριος Μεταλληνός, διδάσκων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας “Zoom”. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο και το e-mail τους στη διεύθυνση fthrace@otenet.gr μέχρι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 11.00. το πρωί της Παρασκευής το ίδρυμα θα αποστείλει στο e-mail όσων δήλωσαν συμμετοχή, τον σύνδεσμο της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Βιβλιοπαρουσίαση στην “Konserva”

Super User

Εργαστήρι βιβλιοδεσίας στο Ι.Θ.Τ.Π.

Super User

Όλη η Ξάνθη μια μουσική γιορτή!

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies