INDEXANTHI.GR
Κοινωνία

Εμβολιασμός ανασφάλιστων παιδιών από τον δήμο Ξάνθης

Για έκτη συνεχή φορά ο δήμος Ξάνθηςσε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο «Αποστολή Άνθρωπος»- συμμετέχει στο πρόγραμμα «ΕΜΒΟΛΙΑ-ΖΟΥΜΕ παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα»που θα υλοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2015.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ανασφάλιστων γονέων, χρονίως ανέργων, καθώς και παιδιά που ζουν στην Ξάνθη, χωρίς καμία ιατρική παρακολούθηση.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, εφόσον πληρούν τα κριτήρια (ανασφάλιστοι Έλληνες ή αλλοδαποί) παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου, προσκομίζοντας το βιβλιάριο εμβολιασμών του παιδιού τους, ώστε να καταγραφεί το είδος των εμβολίων που απαιτούνται.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 25410 72888 ή στη διεύθυνση Βενιζέλου 30.

 

Σχετικά άρθρα

Κάλεσμα ανθρωπιάς

Super User

Αιμοδοσία στους Τοξότες

Super User

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies