INDEXANTHI.GR
Uncategorized

Επιμορφωτικό σεμινάριο από το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο με εισηγητή τον Αθανάσιο Παπανικολάου διοργανώνει το 1ο Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2014-2020» της πρόκλησης (δράση 3δ.5-6.2) «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας CoViD-19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • Τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος
  • Οι λογιστές φοροτεχνικοί που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική ταυτότητά τους (υποβολή υπεύθυνης δήλωσης)
  • Τα μέλη του Ο.Ε.Ε. και οι λογιστές φοροτεχνικοί που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή φοροτεχνικού κατά την υποβολή της αίτησης.

Έντυπο αίτησης διατίθεται ηλεκτρονικά (εδώ). Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου. Μετά την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, θα σταλεί e-mail στους συμμετέχοντες σχετικά με την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, καθώς και ο σχετικός σύνδεσμος σύνδεσης στην πλατφόρμα. Λόγω της ηλεκτρονικής φύσης του σεμιναρίου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25310 23035.

Σχετικά άρθρα

Αύξηση 10,1% στον τζίρο των καταλυμάτων το 2023

Super User

Επιλεκτική «ευαισθησία», ανάλογα με τις ανάγκες της προπαγάνδας

Super User

“Ίασις και ευεξία”

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies