INDEXANTHI.GR
Διάφορα

«Κυκλική οικονομία και τουρισμός» από το Ε.Β.Ε. Ξάνθης

Εκδήλωση με τον παραπάνω τίτλο διοργανώνει το απόγευμα (18.30) της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Elisso» το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ξάνθης.

  • Ο Γιώργος Κρεμλής, πρόεδρος της σύμβασης «Espoo», πρόεδρος της ελληνικής πρωτοβουλίας σε επίπεδο Ο.Η.Ε. για το κλίμα και τον πολιτισμό, μέλος E.S.A.C. E.B.R.D. και επίτιμος διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα αναπτύξει το θέμα «Κυκλική οικονομία και τουρισμός»
  • Ο Ιωάννης Νικολάου, καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δ.Π.Θ., θα μιλήσει με θέμα «Κυκλική οικονομία, τουρισμός και ξενοδοχεία»
  • Ο Δρ. Αθανάσιος Καρακατσάνης, διευθυντής μονάδας ανακύκλωσης – «Sunlight group» συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, θα αναπτύξει το θέμα «Κυκλική οικονομία και “Sunlight group”: δέσμευση και στόχος»
  • Ο Αλέξανδρος Στεφάνακης, επίκουρος καθηγητής τμήματος Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης, θα αναπτύξει το θέμα «Πράσινες λύσεις για την κυκλική οικονομία στη διαχείριση νερών και λυμάτων σε ξενοδοχεία».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «CEnTour – Κυκλική οικονομία στον τουρισμό» που εντάσσεται στο πρόγραμμα «COSME». Τους στόχους και τις προτεραιότητες του συγκεκριμένου έργου θα αναπτύξει η Ανθή Παναγιώτου, project manager, ειδική συνεργάτης του Ε.Β.Ε. Ξάνθης.

Σχετικά άρθρα

“Βολές” αρχαιολόγων λόγω του T.A.P.

Super User

Το ετήσιο… πινγκ πονγκ της Παρασκευής

Super User

Αυλαία για το 51ο Ξανθιώτικο καρναβάλι

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies