INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Ματαιώνει την προβολή της Πέμπτης η Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης αποφάσισε να ματαιώσει την προγραμματισμένη προβολή της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου, για να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο την προβολή του Συνδέσμου Θεολόγων Ξάνθης που γίνεται την ίδια μέρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Θεολόγων Ξάνθης θα προβάλλει δύο ταινίες στον κινηματογράφο «Odeon» την Πέμπτη και την Παρασκευή (6-7/11). Ώρες προβολής 18.00-20.00 και 20.00-22.00. Οι ταινίες είναι «Θεέ μου τι σου κάναμε» και «Η μαγεία του σεληνόφωτος», με τιμή εισιτηρίου δύο ευρώ.

 

Σχετικά άρθρα

Εγγραφές στη φιλαρμονική του δήμου Ξάνθης

Super User

Διανομή τροφίμων του Τ.Ε.Β.Α. στον δήμο Αβδήρων

Super User

Το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Ξάνθη

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies