INDEXANTHI.GR
Τουρκία

Συγκλονίζουν οι μητέρες των νεκρών Τούρκων φαντάρων (video)

Ο Ερντογάν και η Τουρκία ζουν το δικό τους Βιετνάμ. Τα φέρετρα νεκρών στρατιωτών κάθε μέρα γίνονται όλο και περισσότερα. Στο μέτωπο με το P.K.K. οι απώλειες δεν είναι μικρές. Και οι επιθέσεις που εκδηλώνονται σε όλη τη χώρα, προκαλούν κι αυτές θύματα.

Οι κηδείες στρατιωτών και ανδρών των αρχών ασφαλείας είναι πλέον ειδήσεις καθημερινές στα τουρκικά Μ.Μ.Ε. Πολλές από αυτές τις κηδείες μετατρέπονται σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αγανάκτησης κατά του καθεστώτος Ερντογάν. Ακόμη και αξιωματικοί που έχασαν αδέλφια έχουν δημόσια διαμαρτυρηθεί κατά του Ερντογάν.

Αυτοί που μέχρι χτες μιλούσαν για λύση, τώρα μιλάνε για πόλεμο. Να κυκλοφορείς μέσα στο μέγαρό σου με τριάντα σωματοφύλακες, να κινείσαι με θωρακισμένα αυτοκίνητα και από την άλλη να λες πως «θέλω να γίνω μάρτυρας», δεν γίνεται” είπε ο συνταγματάρχης(!) της στρατοχωροφυλακής Μεχμέτ Αλκάν μετά από την κηδεία του αδελφού του Αλί. Διώκεται πειθαρχικά.

Όμως οι εικόνες που κάθε μέρα συγκλονίζουν είναι οι μανάδες των στρατιωτών. Όλες δεν διστάζουν να αναθεματίσουν το καθεστώς του Ερντογάν. Το ακόλουθο video δείχνει το “Βιετνάμ του Ερντογάν”.

{youtube}xS2En7zNC4Y{/youtube}

πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

 

Σχετικά άρθρα

Εξόρυξη σιδήρου κοντά στη Λέσβο – Φόβοι για ζημιές στο οικοσύστημα

Super User

Τουρκικός τύπος: Η επανάσταση του Ερντογάν και ο πρωθυπουργός… γλάστρα!

Super User

Κοινή ανακοίνωση οργανώσεων από Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies