INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Παρουσιάσεις μέσων τουριστικής προβολής της Π.Α.Μ.-Θ.

Σε παρουσίαση των νέων εργαλείων και μέσων τουριστικής προβολής της -σε δύο διαδοχικές ημερίδες στην Αλεξανδρούπολη και στην Καβάλα- προχωρά η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν το απόγευμα (18.30) της Πέμπτης 27 Αυγούστου στο ξενοδοχείο “Alexander Beach” στην Αλεξανδρούπολη και την ίδια ώρα της Παρασκευής 28 Αυγούστου στον πολυχώρο “Batis” της Καβάλας.

Ο περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. Γιώργος Παυλίδης καλεί όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού να συμμετάσχουν στις παρουσιάσεις για να γνωρίσουν τα νέα εργαλεία και μέσα τουριστικής προβολής, ώστε η προσπάθεια ανάδειξης του συνόλου του τουριστικού προϊόντος της Π.Α.Μ.-Θ. να ενταθεί με την αμέριστη συμμετοχή και συνεργασία όλων.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται επιπρόσθετα ότι “η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τοποθετώντας τον τουρισμό στο κέντρο του στρατηγικού αναπτυξιακού της σχεδιασμού, αναδιαμόρφωσε τον τρόπο και τα μέσα τουριστικής της προβολής χρησιμοποιώντας εμπνευσμένα λογότυπα, σύγχρονα εργαλεία (εφαρμογές) ηλεκτρονικής παρουσίασης για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα και νέα θεματικά έντυπα“.

 

Σχετικά άρθρα

Καθαρός αέρας στα ελληνικά λιμάνια!

Super User

Τοξικός κίνδυνος στη Μεσόγειο

Super User

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.-Θ.

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies