INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Ήρθε… με τη σειρά της και η όγδοη απόλυση στη “Ροδόπη”

Τον χορό των καθημερινών (με απόλυτη συνέπεια πλέον) απολύσεων παρακολουθούν οι εργαζόμενοι στη “Ροδόπη” Α.Ε., εκδίδοντας ανακοινώσεις δια των οποίων επαναλαμβάνουν μονότονα ότι… δεν τρομοκρατούνται. Παραθέτουμε την τελευταία:

Ο χορός των απολύσεων καλά κρατεί. Σήμερα (σ.σ. την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου) το μεσημέρι η εργοδοσία προχώρησε σε απόλυση και όγδοου εργαζομένου που εργαζόταν πάνω από έξι χρόνια στην επιχείρηση.

Αν πιστεύει η εργοδοσία πως θα μας τρομοκρατήσει γελιέται. Ο στόχος της να δημιουργήσει ένα εργασιακό κάτεργο όπου θα μας έχει να δουλεύουμε με ωράρια-λάστιχο, με το χαμηλότερο δυνατόν μεροκάματο, γίνεται όσο περνάει ο καιρός σε περισσότερους συμπολίτες μας φανερός.

Η απάντησή μας θα είναι αγωνιστική, όπως αποδείξαμε και με τη μαζική μας συμμετοχή στην απεργία της 3ης Δεκέμβρη. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις και την εργοδοτική τρομοκρατία.

 

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωση για τα πλευρικά διόδια στα Βαφέικα

Super User

Ο δήμος Ξάνθης για το 12ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

Super User

Για ένα μήνα στους δρόμους το τρενάκι της Ξάνθης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies