INDEXANTHI.GR
Κοινωνία

Συγκέντρωση ειδών παντοπωλείου από τον Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ξάνθης «Άγιος Στυλιανός», γνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και τη φτώχεια, συνεχίζει την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών παντοπωλείου που θα δοθούν σε τρίτεκνες οικογένειες που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Για τον σκοπό αυτό προσκαλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους Ξανθιώτες για τη συνδρομή τους σε αυτό το εγχείρημα, ελπίζοντας ότι πάρα την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας, ο καθένας μας μπορεί να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Τα είδη που συγκεντρώνουμε χάρη στη δική σας ανιδιοτελή συνεισφορά, είναι τα ακόλουθα:

  • Βασικά είδη διατροφής μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κ.α.
  • Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες κ.α.

Η παραλαβή θα γίνεται στο γραφείο του συλλόγου (Λευκίππου 1-3 στο ισόγειο του κτιρίου του Οργανισμού Καπνού, έναντι Κ.Τ.Ε.Λ.) στις ώρες λειτουργίας του, δηλαδή Δευτέρα και Πέμπτη 18.00-20.00. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6941 617334 (πρόεδρος) και 6941 617333 (γραμματέας).

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν drive through rapid testing CoViD-19

Super User

«Xanthi Doctors» με πρωταγωνιστές δύο νέους από τον Εχίνο

Super User

Ίδρυση καταναλωτικού συνεταιρισμού στην Ξάνθη

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies