INDEXANTHI.GR
Διάφορα

Συμμετοχή του δήμου Ξάνθης σε διαδικτυακή ημερίδα για τον CoViD-19

Ο δήμος Ξάνθης συμμετάσχει στη νέα καμπάνια του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων με τίτλο “CoViD-19 και εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για τον εμβολιασμό έναντι της πανδημίας, μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις που θα απαντηθούν από ειδικούς ιατρούς και καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα. Στο πάνελ θα συμμετάσχουν δύο ιατροί-μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Καμάρα που θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα.

Η διαδικτυακή ημερίδα θα γίνει την Τρίτη 2 Νοεμβρίου (18.00-19.00). Σύνδεσμος πλατφόρμας “Zoom” https://us06web.zoom.us/j/82709687554 (Webinar ID: 827 0968 755).

Σχετικά άρθρα

Διάθεση σημάτων από το Ε.Β.Ε. Ξάνθης

Super User

Το Ε.Β.Ε. Ξάνθης καλεί τα μέλη του σε οικονομική τακτοποίηση

Super User

Για το… περιβόητο κυνοκομείο της Ξάνθης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies