INDEXANTHI.GR
Κοινωνία

Συναυλία αλληλεγγύης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Ένα μικρό παιδί μόλις εννιά ετών, ο Μαχήρ, δίνει μια δύσκολη μάχη με τη ζωή, καθώς πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μια εξαιρετικά επιθετική μορφή καρκίνου.

Ο Π.Σ. «Βάτραχοι», θέλοντας να βοηθήσει στην προσπάθεια ώστε να μαζευτούν άμεσα τα χρήματα που χρειάζονται και έχοντας έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του μικρού, διοργανώνει το Σάββατο 11 Μαρτίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης συναυλία με τους «Underhill West».

Αντί για είσοδο θα υπάρχουν κουμπαράδες και λαχεία. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον μικρό μας φίλο και μόνο. Ας βοηθήσουμε να τελειώσει όλο αυτό πιο γρήγορα για τον μικρό μαχητή. Να είστε όλοι εκεί για τον Μαχήρ!

Σχετικά άρθρα

Τριετές μνημόσυνο για τον Χάρη Ατματζίδη

Super User

Ευχαριστήριο για το “διήμερο αγάπης 2014”

Super User

Το Γηροκομείο Ξάνθης για τις μέρες των γιορτών

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies