INDEXANTHI.GR
Αυτοδιοίκηση

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Σε μεικτή (διά ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση προσέρχεται το πρωί (09.30) της Τρίτης 23 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης με τα ακόλουθα 39 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση των από 1-6-2021 πρακτικού διενέργειας και από 2-11-2021 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού «Δημιουργία σύγχρονου τεχνολογικά κέντρου τουριστικής υποδοχής για την πληροφόρηση των επισκεπτών της κοιλάδας Νέστου» (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης, πρόεδρος επιτροπής)
  2. Παραλαβή του αντικειμένου των συμβάσεων με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του δήμου Ξάνθης» (εισηγήτρια: Δέσποινα Ράπτη, πρόεδρος επιτροπής)
  3. Έγκριση των προδιαγραφών της «Προμήθειας, μεταφοράς και τοποθέτησης στεγάστρων για την αναβάθμιση στάσεων αστικής συγκοινωνίας» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ιωάννης Ζερενίδης)
  4. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια λογισμικού για τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τη Διεύθυνση Δόμησης» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  5. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του μηχανογραφικού εξοπλισμού και των δικτυακών και πληροφοριακών υποδομών του δήμου Ξάνθης» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  6. Ανάθεση της υποστήριξης των λογιστικών εργασιών της γενικής-αναλυτικής λογιστικής – σύνταξης οικονομικών καταστάσεων, σε εξωτερικό συνεργάτη-λογιστή (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  7. Συγκρότηση της επιτροπής παραλαβής του αντικειμένου συμβάσεων παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Τεχνική υποστήριξη και συντήρηση του μηχανογραφικού εξοπλισμού και των δικτυακών και πληροφοριακών υποδομών του δήμου Ξάνθης» και «Υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης εφαρμογών λογισμικού του δήμου Ξάνθης», σύμφωνα με τον Ν.4412/2016 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  8. Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του αντικειμένου της σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια λογισμικού για τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τη Διεύθυνση Δόμησης», σύμφωνα με τον Ν.4412/2016 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  9. Επιλογή διαδικασίας διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών της υπ’ αριθμό Υ9/11-10-2021 τεχνικής έκθεσης της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, όρων της πρόσκλησης και συγκρότηση τριμελούς επιτροπής (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  10. Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης δημάρχου και αντιδημάρχου Ξάνθης (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  11. Έκτακτη επιχορήγηση του δήμου Ξάνθης στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Κέντρο Πολιτισμού» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  12. Εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο για την τροποποίηση-συμπλήρωση της υπ’ αριθμό 343/2021 απόφασης της οικονομικής επιτροπής σχετικά με την έγκριση της 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2021 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  13. Τροποποίηση της υπ’ αριθμό 334/2021 προγενέστερης απόφασης οικονομικής επιτροπής σχετικά με «Υποβολή αιτήματος στον Ο.Α.Ε.Δ. για συμμετοχή στο πρόγραμμα μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67, καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων»
  14. Εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση έκθεσης 3ου τριμήνου έτους 2021 για την εκτέλεση του προϋπολογισμού (συντάκτρια: Καλλιόπη Τζανόγλου)
  15. Ανάθεση ελέγχου οικονομικών στοιχείων σε ελεγκτές (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  16. Τροποποίηση της με αριθμό 283/31-8-21 προγενέστερης απόφασης της οικονομικής επιτροπής σχετικά με «Κατάρτιση νέας σύμβασης με την εταιρεία “ΣΟΛ Α.Ε.” για την ολοκλήρωση ελέγχου της χρήσης του έτους 2019» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  17. Έγκριση της υπ’ αριθμό 162/2021 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Ξάνθης σχετικά με την έγκριση απολογισμού – ισολογισμού – αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2020 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  18. Έγκριση κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων εκτός νομού ή και εργάσιμων ημερών και ωρών για σκοπούς μετακίνησης του δημάρχου (εισηγητής: Δήμαρχος Εμμανουήλ Τσέπελης)
  19. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του δήμου για παράσταση και εκπροσώπηση του δήμου ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης κατά τη δικάσιμο της 4-4-2022 (συντάκτης: Ιωάννης Λάμπρου)
  20. Εξουσιοδότηση δικηγόρων του δήμου Ξάνθης για παράσταση ενώπιον Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης την 1-12-2021 (συντάκτης: Ιωάννης Λάμπρου)
  21. Εξουσιοδότηση δικηγόρων του δήμου Ξάνθης για την κατάθεση προτάσεων και προσθήκης-αντίκρουσης για αντίκρουση αγωγής ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (συντάκτρια: Ελένη Χατζηλιάδου)
  22. Εξουσιοδότηση δικηγόρων του δήμου Ξάνθης για άσκηση προσφυγής ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου κατά του Ελληνικού Δημοσίου (συντάκτρια: Ελένη Χατζηλιάδου)
  23. Καθορισμός συντελεστών για την επιβολή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  24. Επιβολή φόρου ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  25. Καθορισμός συντελεστή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  26. Καθορισμός τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  27. Προσδιορισμός ειδικού προστίμου για έξοδα μεταφοράς και αποθήκευσης σύμφωνα με την παράγραφο 8 άρθρου 13 του Β.Δ. 24-9/20-10-1958 για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  28. Καθορισμός ημερήσιου τέλους πωλητών λαϊκών αγορών για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  29. Καθορισμός τέλους χρήσης κοινόχρηστου χώρου άσκησης υπαίθριου εμπορίου (στάσιμου και πλανοδίου) για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  30. Καθορισμός τέλους χρήσης κοινόχρηστου χώρου άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου (διάθεση έργων τέχνης, καλλιτεχνημάτων, χειροτεχνημάτων, λαϊκής τέχνης) για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  31. Καθορισμός τελών και δικαιωμάτων χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων οικονομικού έτους 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  32. Καθορισμός τιμής τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών Δασικού Χωριού “Ερύμανθος” (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  33. Καθορισμός τέλους διαφήμισης στον δήμο Ξάνθης για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  34. Καθορισμός ύψους τελών διέλευσης, τελών χρήσης δικαιωμάτων και ύψους εγγυήσεων καλής εκτέλεσης των εργασιών διέλευσης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 29 παράγραφος 6 του Ν.3431/2006 για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  35. Καθορισμός τελών και δικαιωμάτων δημοτικών κοιμητηρίων για έτος 2022 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 Ν.4795/2021 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  36. Καθορισμός τέλους στάθμευσης και διοικητικών προστίμων για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  37. Καθορισμός ειδικού τέλους για την τέλεση πολιτικών γάμων για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  38. Δικαίωμα χρήσης αρδευτικών δικτύων στη Δ.Ε Σταυρούπολης και στις κοινότητες Κιμμερίων και Ευμοίρου για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  39. Καθορισμός τέλους ύδρευσης ζώων στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης και στις Κοινότητες Κιμμερίων και Ευμοίρου για το έτος 2022 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης).

Σχετικά άρθρα

Διεθνές ενδιαφέρον προσελκύει η περιοχή της Σταυρούπολης

Super User

Συνεδριάζει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης

Super User

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Μύκης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies