INDEXANTHI.GR
Αυτοδιοίκηση

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.00) της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων με τα ακόλουθα δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση πρακτικών εξέτασης δικαιολογητικών, τεχνικών και οικονομικών προσφορών του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εξοπλισμού ολοκληρωμένης διαχείρισης βιοαποβλήτων δήμου Αβδήρων» (υποέργο 1) στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης βιοαποβλήτων του δήμου Αβδήρων» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου (εισηγητής: Δήμαρχος)
  2. Έγκριση διενέργειας του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού και των τεχνικών προδιαγραφών της «Προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού (λαμπτήρες, φωτιστικά, κ.α.)» και καθορισμός όρων της διακήρυξης (εισηγητής: Δήμαρχος)
  3. Έγκριση διενέργειας του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού και των τεχνικών προδιαγραφών της «Προμήθειας ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του δήμου και των νομικών προσώπων του» για τα έτη 2022-2023 και καθορισμός όρων της διακήρυξης (εισηγητής: Δήμαρχος)
  4. Καθορισμός των όρων δημοπράτησης για την ανάδειξη του αναδόχου της «Μελέτης γενικού σχεδίου ύδρευσης (masterplan) δήμου Αβδήρων» προϋπολογισμού 59.152,67€ πλέον Φ.Π.Α. (εισηγητής: Δήμαρχος)
  5. Καθορισμός των όρων δημοπράτησης για την ανάδειξη του αναδόχου της μελέτης με τίτλο «Υλοποίηση σχεδίου ασφαλείας νερού δήμου Αβδήρων» προϋπολογισμού 103.819,07€ πλέον Φ.Π.Α. (εισηγητής: Δήμαρχος)
  6. Ανανέωση διάρκειας ισχύος επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου με τίτλο: «Διευθέτηση δύο υδατορεμάτων στον οικισμό Λευκόπετρας» προϋπολογισμού 1.065.000,00€ με Φ.Π.Α. (εισηγητής: Στυλιανός Χωλίδης, αναπληρωτής προϊστάμενος τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών)
  7. Ανανέωση διάρκειας ισχύος επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου με τίτλο «Διευθέτηση κεντρικού χειμάρρου Γενισέας» προϋπολογισμού 1.300.000,00€ με Φ.Π.Α. (εισηγητής: Στυλιανός Χωλίδης, αναπληρωτής προϊστάμενος τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών)
  8. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας μίσθωσης κτιρίου αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στον οικισμό Γενισέας (εισηγητής: Δήμαρχος)
  9. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης του έτους 2021 (01.10 ως και 31.12) για την εκτέλεση του προϋπολογισμού (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών)
  10. Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις Φ.Ο.Π. σε οικισμούς του δήμου (εισηγητής: Δήμαρχος)
  11. Εξειδίκευση πιστώσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4555/2018 (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών)
  12. Εισηγητική έκθεση της οικονομικής υπηρεσίας προς την οικονομική επιτροπή για τη 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2022 (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάσεις οργάνων του δήμου Μύκης

Super User

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης

Super User

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies