INDEXANTHI.GR
Αυτοδιοίκηση

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το πρωί (09.30) της Τρίτης 16 Μαρτίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης με τα ακόλουθα είκοσι θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025 (συντάκτρια: Μαρία Σπανού)
  2. Εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση της 2ης αναμόρφωσης έτους 2021 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  3. Έγκριση του σχεδίου Πολυετούς Προγραμματισμού Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιας Διοίκησης Δήμου Ξάνθης για την περίοδο 2022-2025 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  4. Μεταφορά πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Σουά Μπεκήρ Ογλού)
  5. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο “Διοικητικές δαπάνες αποκεντρωμένων προμηθειών Κ.Σ. «Στηρίζω» των ετών 2018-2019” (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  6. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Έλεγχος ή επανέλεγχος και πιστοποίηση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων των δημοτικών κτιρίων, σχολείων και αθλητικών κέντρων του δήμου Ξάνθης, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ HD 384» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  7. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Εργασίες συντήρησης και επισκευής κόμβων φωτεινής σηματοδότησης του δήμου Ξάνθης» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  8. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο «Εργασίες για τη συντήρηση και αποκατάσταση των ξύλινων, μεταλλικών και λίθινων διακοσμητικών στοιχείων του παλιού δημαρχείου» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Εμμανουήλ Φανουράκης)
  9. Τροποποίηση σύμβασης της «Προμήθειας και τοποθέτησης εξοπλισμού για την επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του δήμου Ξάνθης – ομάδα α: αθλητικά δάπεδα (εσωτερικά-εξωτερικά) – αθλητικός εξοπλισμός» σύμφωνα με το άρθρο 132 παράγραφος 2 του Ν.4412/16 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (εισηγήτρια: Δέσποινα Ράπτη, πρόεδρος επιτροπής)
  10. Έγκριση του από 22 Φεβρουαρίου 2021 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών για την κατάρτιση μητρώου ιδιοκτητών οχημάτων και μηχανημάτων έργου (εισηγήτρια: Δέσποινα Ράπτη, πρόεδρος επιτροπής)
  11. Έγκριση του από 2-3-2021 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου που αφορά στον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο «Υπηρεσίες για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων σύστασης ενεργειακής κοινότητας από φορείς του δήμου Ξάνθης – Ενεργειακός σχεδιασμός δήμου» (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης, πρόεδρος επιτροπής)
  12. Έγκριση του από 4-1-2021 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού για την «Παροχή υπηρεσίας συμβούλου για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Ξάνθης» (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης, πρόεδρος επιτροπής)
  13. Έγκριση του από 16-10-2020 πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού «Μελέτες παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας για τα αθλητικά κέντρα “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” και Δ.Α.Κ.» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  14. Έγκριση του από 11-3-2020 πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού «Μελέτη ανάπλασης και βελτίωσης οδικής ασφάλειας Λεωφόρου Στρατού» (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  15. Συγκρότησης επιτροπής διερεύνησης τιμών για την προμήθεια εξοπλισμού στον δήμο Ξάνθης στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δημιουργία γωνιών ανακύκλωσης στον δήμο Ξάνθης» (εισηγητής: Σιαμπάν Μπαντάκ)
  16. Διαγραφή μισθώματος λόγω λύση μίσθωσης (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  17. Τροποποίηση του υπ’ αριθμό 54841/29-12-2017 συμφωνητικού μίσθωσης μεταξύ δήμου Ξάνθης και “Καρακατσάνης Αναστάσιος & Σια Ε.Ε.” (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  18. Έγκριση απολογισμού έτους 2020 του μουσουλμανικού ιεροσπουδαστηρίου Ξάνθης (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Φανουράκης)
  19. Οικονομική ενίσχυση άπορου δημότη (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Λεβέντ Καρά Οσμάν Χασάν)
  20. Εξουσιοδότηση δικηγόρων του δήμου Ξάνθης για την κατάθεση προτάσεων και προσθήκη-αντίκρουση αγωγής ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (συντάκτης: Θωμάς Ξανθόπουλος).

Σχετικά άρθρα

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Μύκης

Super User

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων

Super User

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies