INDEXANTHI.GR
Πολιτισμός

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου: Οι εκδηλώσεις των Θ.Λ.Ε.

  • Στις 09.00-11.00 και 11.30-13.30 – Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης»: Balle d’ enfants των δημοτικών σχολείων. Η φανταστική πόλη του καρναβαλιού έρχεται ξανά για να ψυχαγωγήσει τους μαθητές των δημοτικών σχολείων και να τους γνωρίσει τη χαρά και την ατμόσφαιρα της αποκριάς. Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να χορέψουν και να διασκεδάσουν με μουσικοκινητικά παιχνίδια από ομάδα διασκεδαστών, ζογκλέρ και χορευτών. Η συνέχεια κορυφώνεται με ένα ξέφρενο πάρτι με μουσική και χορό. Είσοδος μόνο για τα δημοτικά σχολεία (τάξεις δ’, ε’ και στ’)
  • Στις 16.00-19.00 – Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης»: Balle d’ enfants για τους μπόμπιρες. Η ίδια εκδήλωση επαναλαμβάνεται με δωρεάν είσοδο και προσαρμόζεται για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας, τα οποία θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.
  • Στις 19.00 – Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης: Μουσικοχορευτική βραδιά λαογραφικών συλλόγων. Συμμετέχουν οι: Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής», Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, Πολιτιστικός Σύλλογος Διομήδειας, Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μαγγάνων Δήμου Τοπείρου Ξάνθης, Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης, Πολιτιστικός Σύλλογος Μυρωδάτου «Απίθανοι».

Σχετικά άρθρα

Τρίτη 5 Μαρτίου: Οι εκδηλώσεις των Θ.Λ.Ε.

Super User

Ρεσιτάλ πιάνου στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης

Super User

Οι εκδηλώσεις του Ι.Θ.Τ.Π. στη διάρκεια των Γιορτών Παλιάς Πόλης

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies