INDEXANTHI.GR
Πολιτική

Ψιλό γαζί

Με έντονες διαμαρτυρίες υποδέχτηκαν οι συριζαίοι βουλευτές τον Σταύρο Θεοδωράκη, όταν άρχισε να περιγράφει με μελανά χρώματα την «Ελλάδα της δραχμής»:

«…σε είκοσι λεπτά θα είχαν στεγνώσει όλα τα Α.Τ.Μ., οι ουρές στις τράπεζες θα ήταν ατελείωτες και μετά από μια ώρα οι τράπεζες θα κατέβαζαν τα ρολά, η οικονομία θα κατέρρεε, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα απέσυρε την υποστήριξη και οι τράπεζες θα ξανάνοιγαν τις πόρτες τους μετά από μήνες ή χρόνια, η χώρα θα είχε βυθιστεί στο απόλυτο σκότος, η φτώχεια θα εισέβαλε στο 80% των νοικοκυριών, το ρολόι θα γύρναγε πίσω πολλές δεκαετίες».

Κι εκεί που οι φωνές διαμαρτυρίας κορυφώνονταν, ο πονηρός Θεοδωράκης τους άφησε σύξυλους: «Μην φωνάζετε. Δεν είναι δικό μου κείμενο. Κείμενο του Βαρουφάκη από το 2011 στο Protagon είναι. Να διαβάζετε τους υπουργούς σας για να μην εκτίθεστε»!

Kάγκελο οι συριζαίοι, χειροκροτήματα οι ποταμίσιοι…

 

Σχετικά άρθρα

Ερώτηση του Κ.Κ.Ε. στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις χορηγίες ιδιωτικών εταιριών στα σχολεία

Super User

O tempora, o mores

Super User

Ενδεικτικό…

Super User

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Δείτε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου και cookies