Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι το δεκαπενθήμερο των ανοιξιάτικων ενδιάμεσων εκπτώσεων του παρόντος έτους θα αρχίσει τη Τρίτη 3 και θα λήξει το Σάββατο 14 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Στο διάστημα αυτό παρέχεται από το νόμο (παράγραφος 1 άρθρου 23 Ν.2224/1994) η δυνατότητα της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων την Κυριακή που φέτος συμπίπτει με την 8η Μαΐου. Το ωράριο που προτείνεται στα καταστήματα-μέλη μας που επιθυμούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 8 Μαΐου είναι 11.00-15.00.

Related posts

Βιβλιοπαρουσίαση στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

Εκδήλωση τιμής στον δάσκαλο Κώστα Χυτήρη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα