Δεύτερη στην Ε.Ε. σε οικοδομική δραστηριότητα η Βουλγαρία

Στη δεύτερη θέση μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά στη μηνιαία αύξηση των οικοδομικών δραστηριοτήτων βρέθηκε τον Ιούνιο η Βουλγαρία, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.

Την ώρα που στο σύνολο της Ε.Ε. σημειώνεται πτώση 1,1% και στην Ευρωζώνη η πτώση αγγίζει το 1,9% στην οικοδομική δραστηριότητα, η Βουλγαρία σημειώνει άνοδο της τάξης του 2,6% και καλύτερη απόδοση έχει μόνο η Ρουμανία με 3,5% για τον ίδιο μήνα.

Τη Βουλγαρία ακολουθεί η Αγγλία με 2,5%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνει η Γερμανία όπου παρατηρείται μείωση των οικοδομικών δραστηριοτήτων έως και -4,5%.

 

Related posts

Θεαματική αύξηση μέσα σε δύο χρόνια του προσδόκιμου ζωής στη Βουλγαρία

520 τόνοι χαρτονομισμάτων για τη Βουλγαρία!

Αυξάνονται τα τουριστικά ταξίδια από και προς τη Βουλγαρία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα