Η οικογένεια του Γηροκομείου Ξάνθης “Ο Μέγας Βασίλειος” όπως κάθε χρονιά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα έχει ανοιχτές τις πόρτες όλες τις ημέρες, πρωί και απόγευμα, για τους επισκέπτες και τους φίλους του.
Φέτος σας καλούμε για μια ακόμη φορά να συμμετάσχετε στις επισκέψεις αγάπης και αλληλεγγύης στους γέροντες και στις γερόντισσες του ιδρύματός μας. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί. Ελάτε να πούμε τα κάλαντα και να ανταλλάξουμε ευχές. Σας περιμένουμε στο γηροκομείο “της καρδιάς μας”.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών θα λειτουργεί και φιλανθρωπική αγορά (bazaar) με αντικείμενα και τεχνουργήματα φτιαγμένα από εθελοντές, φίλους και εργαζόμενους του ιδρύματος. Ένα ιδανικά εορτινό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους αγαπημένους σας φτιαγμένο με πολλή αγάπη και μεράκι. Αξιοπρεπώς όλοι μας ενισχύσουμε το “καταφύγιο” των γερόντων της πόλης μας.