Για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στη Βουλγαρία

Το 6% (περίπου τριακόσιες χιλιάδες άνθρωποι) των συμμετεχόντων σε έρευνα της “Gallup International” στη γειτονική Βουλγαρία, δηλώνει ότι συμμετείχε στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Το 36% δηλώνει έτοιμο να συμμετάσχει σε διαμαρτυρία ενάντια στην κυβέρνηση, 8% λέει ότι θα συμμετείχε σε διαδήλωση υπέρ της κυβέρνησης, ενώ το 2% λέει ότι έχει ήδη συμμετάσχει. Ένα σημαντικό μέρος αυτών που δηλώνουν ότι διαμαρτύρονται είναι νέοι.

Στη Σόφια το δυναμικό διαμαρτυρίας είναι υψηλότερο. Στις 13 Ιουλίου, περίπου το 10% των ερωτηθέντων είχε συμμετάσχει στις διαδηλώσεις στη Σόφια, δηλαδή περίπου 150.000 άτομα. Το 58% δηλώνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί, το 32% είναι κατά και οι υπόλοιποι δηλώνουν αναποφάσιστοι.

Related posts

Θεαματική αύξηση μέσα σε δύο χρόνια του προσδόκιμου ζωής στη Βουλγαρία

520 τόνοι χαρτονομισμάτων για τη Βουλγαρία!

Αυξάνονται τα τουριστικά ταξίδια από και προς τη Βουλγαρία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα