Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της Ξάνθης την Κυριακή

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε δρόμους της Ξάνθης με το ακόλουθο πρόγραμμα θα ισχύσει το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου, λόγω των αθλητικών εκδηλώσεων (2ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος) που θα πραγματοποιηθούν:

  • 10.00-13.00: Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης και καθ’ όλο το μήκος των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βασιλίσσης Σοφίας, Έβρου, Κατσώνη, Ε.Ο. Ξάνθης-Ιάσμου, Κιμμέρια, Πηγάδια, Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, περιφερειακή οδός Ξάνθης, Ε.Ο. Καβάλας-Ξάνθης, 28ης Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.
  • 10.00-12.00: Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης και καθ’ όλο το μήκος των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου, Βασιλίσσης Σοφίας, Λεωφόρος Στρατού, Λευκίππου, Δράμας, 28ης Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.
  • 12.00-13.00: Από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης, κατά μήκος της οδού Μιχ. Καραολή έως και τη διασταύρωση των οδών Μιχ. Καραολή με Κουγιουμτζόγλου, πλατεία Ελευθερίας με 28ης Οκτωβρίου, κεντρική πλατεία Ξάνθης.
  • 10.00-13.00: Σε όλες τις καθέτους στις προαναφερόμενες οδούς, κατά μήκος της διαδρομής 2ου Δημοκριτείου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Ξάνθης και των παράλληλων αγώνων 5.000 μ. και 1.000 μ.

 

Related posts

Πρόσκληση εθελοντών από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer Ξάνθης

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από Κ.Υ. Αβδήρων και δήμο Τοπείρου

Συνεχίζονται οι δωρεάν εξετάσεις στον δήμο Τοπείρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα