«Εθελοντισμός – Δράσεις αγάπης και ενημέρωσης»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ξάνθης «ΠαραΜΕΝΟΝΤΑΣ ΖΩΗροί» σε συνεργασία με το 2ο γενικό λύκειο Ξάνθης διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός – Δράσεις αγάπης και ενημέρωσης» το πρωί (10.00) της Τετάρτης 19 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης.

Η πρωτοβουλία ανήκει στους μαθητές και τους καθηγητές του 2ου ΓεΛ Ξάνθης που επιθυμούν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία για τη σημασία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, με στόχο τη διάδοση του μηνύματος της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Related posts

Ε.Β.Ε. Ξάνθης – «Smarties for SMEs»: Διαδικτυακό σεμινάριο

Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας

Βιβλιοπαρουσίαση στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα