Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων Δ.Π.Θ: Πρώτος κύκλος υποβολής προτάσεων

Την έναρξη του πρώτου κύκλου υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή και φιλοξενία νεοφυών επιχειρηματικών ομάδων ανακοίνωσε η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης «Thinc».

Σκοπός της θερμοκοιτίδας είναι η υποστήριξη της καινοτομίας και η προώθηση της επιχειρηματικότητας, μέσω της επαγγελματικής ανάπτυξης των συμμετεχόντων αλλά και της εξεύρεσης δικτύων χρηματοδότησης των νέων ιδεών.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε:

  • Φοιτητές και απόφοιτους των τμημάτων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καθώς και των λοιπών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Περιφέρεια Α.Μ.-Θ.
  • Εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση ή να συμμετάσχουν σε συνεργατικό σχήμα-ομάδα
  • Άνεργους καθώς και μέλη κοινωνικά ευπαθών ομάδων της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. που διαθέτουν μια αξιόλογη και καινοτόμο ιδέα επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Πέραν των ανωτέρω ομάδων, οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης, πολίτης χώρας μέλους της Ε.Ε. ή πολίτης τρίτης χώρας που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα, έχει δικαίωμα να αιτηθεί την υποστήριξή του από την Επιχειρηματική Θερμοκοιτίδα Δ.Π.Θ. Βασικά κριτήρια επιλεξιμότητας των αιτήσεων είναι τα παρακάτω:

  • Τουλάχιστον ένα μέλος της επιχειρηματικής ομάδας να είναι ως 35 ετών
  • Η ομάδα να αποτελείται από δύο ως πέντε άτομα.

Η πρόσκληση και η φόρμα αίτησης για εισαγωγή στην θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων βρίσκονται στην ιστοσελίδα thinc.duth.gr και η υποβολή των αιτήσεων θα είναι ενεργή μέχρι την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

Related posts

Γιορτές νεολαίας: Οι εκδηλώσεις του διημέρου

Εκδήλωση στην Ξάνθη για τη λογοθεραπεία

Ο φετινός ραδιομαραθώνιος του γηροκομείου Ξάνθης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα