Επισκέψεις σχολείων στον Πυρήνα Προσαρμογής Θηραμάτων του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

Συνεχίζονται και φέτος -κυρίως αυτή την εποχή- οι επισκέψεις σχολείων στον Πυρήνα Προσαρμογής Θηραμάτων που διαθέτει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης στην περιοχή του Σελέρου.

Νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια της περιοχής, έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο των 52 στρεμμάτων που διαθέτει ο σύλλογος, να δουν από κοντά λαγούς, αγριόχοιρους, ορτύκια, πέρδικες και άλλα θηράματα που υπάρχουν εκεί και να ενημερωθούν από τον υπεύθυνο του πυρήνα αλλά και από τους θηροφύλακες για το έργο του συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε να διαθέσει το εκτροφείο θηραμάτων ως τόπο εκδρομής στα σχολεία της περιοχής και κάθε χρόνο παρουσιάζεται μια σταδιακή αύξηση, κυρίως αυτή την εποχή.

 

Related posts

Στην Ξάνθη το τουρνουά street basketball «LOUX GNC 3on3»

Πασχαλινές δραστηριότητες για παιδιά σε Λευκόπετρα και Πολύσιτο

Το 2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης U16 «Φ. Αμοιρίδης»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα