Ξεκινούν οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον (και) στην Ξάνθη

Αρχίζει τη Δευτέρα 19 Ιουλίου με τη συνδρομή κινητής μονάδας του Κέντρου Υγείας Ξάνθης το πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμών και στον μητροπολιτικό δήμο, με καταγραφή όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν αλλά αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε όλη τη χώρα από το υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών.

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 25410 66304 από τις επτά το πρωί μέχρι τις δυόμισι μετά το μεσημέρι και να δηλώνουν τα στοιχεία τους: ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, διεύθυνση κατοικίας και ταχυδρομικό κωδικό. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Οι εμβολιασμοί κατ’ οίκον θα πραγματοποιηθούν στον δήμο Ξάνθης από τις 30 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου, με δυνατότητα παράτασης αν κριθεί αναγκαίο. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το μονοδοσικό εμβόλιο της “Johnson & Johnson“.

Related posts

Δωρεάν test «Παπ» στον Κένταυρο

Πρόσκληση εθελοντών από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer Ξάνθης

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από Κ.Υ. Αβδήρων και δήμο Τοπείρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα