Πρόσκληση δωρεάν συμμετοχής μελών του Ε.Β.Ε. Ξάνθης σε έκθεση στην Αθήνα

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, τα έξι επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης διοργανώνουν τη 2η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τίτλο «Μοναδικές γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» στην καρδιά της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό Συντάγματος στην Αθήνα από την Τετάρτη 10 ως το Σάββατο13 Απριλίου.

Στόχος της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας καθώς από εκεί διέρχονται καθημερινά περίπου ένα εκατομμύριο άτομα, είναι η ανάδειξη και προβολή των προϊόντων που παράγονται στην Π.Α.Μ.-Θ. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους παραγωγούς να πωλούν τα προϊόντα τους.

Καλούνται οι παραγωγοί τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας των επιμελητηρίων της Π.Α.Μ.-Θ. να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην έκθεση, με φυσική παρουσία των ίδιων (ή εκπροσώπων τους), έχοντας τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον πωλητή. Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής τους στην Αθήνα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει ως την Τετάρτη 20 Μαρτίου να αποστείλουν συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής στο e-mail ebex@otenet.gr ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη συμμετοχής του Ε.Β.Ε. Ξάνθης στην έκθεση Σοφία Τσελεπίδου στα τηλέφωνα 25410 22533 και 2541025105 (εσωτερικό 5).

Related posts

Πασχαλινές δραστηριότητες για παιδιά σε Λευκόπετρα και Πολύσιτο

Το 2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης U16 «Φ. Αμοιρίδης»

Εκδήλωση του Συμβουλευτικού Κέντρου Δήμου Ξάνθης «Ζωή Δαλακλίδου»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα