Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Αβδήρων

Συνεδριάζει το μεσημέρι (13.30) της Πέμπτης 5 Μαρτίου η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αβδήρων με τα ακόλουθα τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση πρακτικών του ηλεκτρονικού διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων για το έτος 2015, για τις ανάγκες του δήμου Αβδήρων, του Κέντρου Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής-Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας και των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» (εισηγήτρια: Αμφιθέα Μισκάκη, υπάλληλος του δήμου – υπεύθυνη του γραφείου προμηθειών).
  2. Ανάκληση διακήρυξης διαγωνισμού του έργου «Περίφραξη ορίων λιμενικών εγκαταστάσεων λιμένος Λάγους» προϋπολογισμού 254.000,00 € με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. (εισηγητής: Γεώργιος Μουμτσάκης, προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου).
  3. Έγκριση προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015, διάθεση πιστώσεων (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).

 

Related posts

Οκτώ εποχικές προσλήψεις στον δήμο Ξάνθης

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Ξάνθης

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα