Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης

Συνεδριάζει το πρωί (09.00) της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης με τα ακόλουθα τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ιωάννης Ζερενίδης)
  2. Λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση άδειας προσφοράς διαδικτύου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.3037/2002 (εισηγητής: Αντιδήμαρχος Ιωάννης Ζερενίδης)
  3. Έκφραση γνώμης για τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση οδοστρωμάτων οδικού δικτύου δήμου Ξάνθης» (εισηγητή: Αντιδήμαρχος Απόστολος Ελευθεριάδης).

Related posts

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Ξάνθης

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης

Δήμος Ξάνθης: Αποψίλωση-καθαρισμός οικοπέδων

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα