Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Συνεδριάζει το μεσημέρι (12.00) της Τρίτης 9 Μαρτίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων με τα ακόλουθα οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε. Βιστωνίδας» (εισηγητής: Δήμαρχος)
  2. Έγκριση του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. και του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Επισκευή-συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων δήμου Αβδήρων» (εισηγητής: Δήμαρχος)
  3. Έγκριση πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε. Σελέρου» (εισηγητής: Δήμαρχος)
  4. Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Ανάπτυξη και λειτουργία γωνιών ανακύκλωσης στον δήμο Αβδήρων» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ04 στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» του άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον» με τίτλο «Χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων, γωνιές ανακύκλωσης και σταθμοί μεταφόρτωσης απορριμμάτων» (εισηγητής: Στυλιανός Χωλίδης, αναπληρωτής προϊστάμενος τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών)
  5. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2021 στους Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού και στα Ν.Π.Ι.∆. αυτών με προέλευση των πιστώσεων από ιδίους πόρους – άρθρο 21 παράγραφος 1 του Ν.2190/1994 όπως ισχύει (εισηγήτρια: Ειρήνη-Χρυσοβαλάντω Χατζηδημητρίου)
  6. Οικονομική ενίσχυση σε δημότη λόγω έκτακτου γεγονότος – πυρκαγιά (εισηγητής: Δήμαρχος)
  7. Ανάθεση επίδοσης και εκτέλεσης του με αριθμό 13014/9-12-2020 πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής σε δικαστικό επιμελητή (εισηγητής: Δημήτριος Μαυρομάτης, νομικός σύμβουλος του δήμου)
  8. Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις Φ.Ο.Π. σε οικισμούς του δήμου (εισηγητής: Δήμαρχος).

Related posts

Λογοδοσία της δημοτικής αρχής και τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αβδήρων

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Τοπείρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα