Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Α.Μ.-Θ.

Συνεδριάζει το πρωί (11.00) της Πέμπτης 11 Απριλίου η Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με τα ακόλουθα είκοσι θέματα στην ημερήσια διάταξη (παρατίθενται αυτούσια):

  1. Εισήγηση για την έγκριση Πρακτικού Νο 1 της επιτροπής αξιολόγησης ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας και γάλακτος για την κάλυψη των αναγκών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, για ένα έτος
  2. Εισήγηση για την έγκριση τροποποίησης της με αριθμό 69/2024 απόφασης της Περιφερειακής Επιτροπής Π.Α.Μ.Θ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Δράμας)
  3. Εισήγηση για την έγκριση προγραμματισμού των αναγκαίων τακτικών κινήσεων των οχημάτων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Δράμας ετήσιας διάρκειας. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Ελ. Θεοδωρίδου (Π.Ε. Δράμας)
  4. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2024 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Ξάνθης και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού
  5. Εισήγηση για την έγκριση ανάθεσης δικαστικής εκπροσώπησης της Π.Α.Μ.Θ./Π.Ε. Ξάνθης ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης επί της αγωγής (διαδικασία εργατικών διαφορών) του Κων/νου Γούναρη, Νομικού Συμβούλου με έμμισθη εντολή κατά της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ξάνθης)
  6. Εισήγηση για την έγκριση του πρακτικού Νο2 (πρακτικό αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου) της Επιτροπής Διαγωνισμού της γενικής υπηρεσίας με τίτλο: «Μίσθωση μηχανήματων έργου για εργασίες καθαρισμού σε ποταμούς και ρέματα αρμοδιότητας της Π.Ε. Ξάνθης», εκτιμώμενης αξίας 1.499.978,40 ευρώ με Φ.Π.Α. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Χρ. Λάμπρου (Π.Ε. Ξάνθης)
  7. Εισήγηση για την έγκριση δαπανών του οικονομικού έτους 2024 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Έβρου και έγκριση διάθεσης πιστώσεων του Προϋπολογισμού καθώς και έγκριση ανάκλησης αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης οικονομικού έτους 2024 των Διευθύνσεων της Π.Ε. Έβρου. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου)
  8. Εισήγηση για την έγκριση των όρων διακήρυξης και της αντίστοιχης περίληψης του Ηλεκτρονικού Ανοικτού, Μειοδοτικού (πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής), διαγωνισμού, κάτω των ορίων, για την ανάθεση προμήθειας γραφικής ύλης όλων των υπηρεσιών της Π.Α.Μ.Θ. – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, και των Διευθύνσεων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης και ΚΕΔΑΣΥ Έβρου, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, συνολικού προϋπολογισμού 55.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και έγκριση Επιτροπών Αξιολόγησης Ποιοτικής και Ποσοτικής παραλαβής των υπό προμήθεια ειδών γραφικής ύλης. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Ε. Κώττη (Π.Ε. Έβρου)
  9. Εισήγηση για την έγκριση ανάθεσης δικαστικής εκπροσώπησης της Π.Α.Μ.Θ. ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά την συζήτηση της αίτησης ακύρωσης της Ευαγγελίας Κοσμαδάκη κατά της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ και της απόφασης της Επιτροπής του άρθρου 7 του Ν.2839/2000 που αφορά την τροποποίηση του Οργανισμού της Π.Α.Μ.Θ. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος το γραφείο Νομικής Υπηρεσίας Π.Ε. Έβρου)
  10. Εισήγηση για την έγκριση του από τις 28 Μαρτίου 2024, 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού (Ε.Δ.) για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών εγκαταστάσεων αποστραγγιστικών–αντιπλημμυρικών αντλιοστασίων Α1-Α12 περιοχής Ερυθροποτάμου μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της 12-01-2021», προϋπολογισμού 2.130.000,00 ευρώ και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή του έργου
  11. Εισήγηση για την έγκριση του από τις 27 Μαρτίου 2024, 2 ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού (Ε.Δ.) του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου Κατασκευής του υποέργου: «Επείγουσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της λειτουργικότητας του ρέματος Μανθείας του δήμου Αλεξανδρούπολης» του έργου: «Επείγουσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση λειτουργικότητας των ρεμάτων της Π.Ε. Έβρου μετά τις έντονες βροχοπτώσεις της 12-01-2021 – φάση β», προϋπολογισμού 3.280.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α. (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Χρ. Μαυράκη (Π.Ε. Έβρου)
  12. Εισήγηση για την έγκριση τροποποίησης συμβάσεων μεταφοράς μαθητών της Π.Ε. Ροδόπης με Λεωφορεία και Επιβατηγά Δημοσίας Χρήσης ΕΔΧ – ΤΑΞΙ σχολικού έτους 2023-2024. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Χ. Αρμεντζίδης (Π.Α.Μ.Θ.)
  13. Εισήγηση για την έγκριση – εξειδίκευση ποσού 3.000,00 ευρώ που αφορά την συμμετοχή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στον αγώνα ανάβασης Κορυλόβου, στα πλαίσια της δράσης «Διοργάνωση συνδιοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων Π.Α.Μ.Θ. 2024» δια της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Π.Α.Μ.Θ. (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Μ. Σεβδυνίδου (Π.Α.Μ.Θ.)
  14. Εισήγηση για την έγκριση κινήσεων του υπηρεσιακού οχήματος ΚΗΥ 7262 κατά τις εργάσιμες και μη ημέρες και ώρες, εντός και εκτός Π.Ε. Ροδόπης για τις υπηρεσιακές ανάγκες της Διεύθυνσης Διαφάνειάς και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. (Εισηγητής του ανωτέρω θέματος ο Μ. Κοκκίδης (Π.Α.Μ.Θ.)
  15. Εισήγηση για την έγκριση συμμετοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Emergency system enhancement for resilience to naturaL risks and recovery from disasters» και ακρωνύμιο: «GRECALE»
  16. Εισήγηση για την έγκριση της συμμετοχής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο έργο με τίτλο: «Title Accelerating the uptake of green heating and cooling solutions across eu territories» και ακρωνύμιο: «Green4heat». (Εισηγήτρια των ανωτέρω θεμάτων η Α. Δρίνη (Π.Α.Μ.Θ.)
  17. Εισήγηση για την έγκριση: Α. Των όρων Διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας ηλεκτρονικού διαγωνισμού και Προκήρυξης Σύμβασης και Β. Της συγκρότησης Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων τριών (03) αντλιοστασίων στην αγροτική περιοχή Σάλπης» προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ
  18. Εισήγηση για την έγκριση του από 14-03-24 Πρακτικού ΙΙΙ του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την κατακύρωση της σύμβασης της μελέτης: «Ανάπλαση παραλίμνιας περιοχής με ήπιες παρεμβάσεις αειφόρου ανάπτυξης και ειδικής μέριμνας» προϋπολογισμού 84.307,05 ευρώ με Φ.Π.Α.
  19. Εισήγηση για την έγκριση του από 02-04-24 Πρακτικού Ι του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τη μελέτη με τίτλο: «Μελέτη ανάδειξης – προστασίας και βιώσιμης αξιοποίησης του σπηλαίου «Πολυφήμου» Μαρωνείας Ν. Ροδόπης», προϋπολογισμού 1.000.089,15 ευρώ με Φ.Π.Α. (Εισηγητής των ανωτέρω θεμάτων ο Ε. Παπαθεοδώρου (Π.Ε. Ροδόπης)
  20. Εισήγηση για την έγκριση της 4ης τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Ένωσης Εταιρειών «CHOOSE ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – UNIVERSAL MEDIA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (ΕΛΛΑΣ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – BIRDIE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» για το Υποέργο «Ενέργειες προώθησης τουριστικού προϊόντος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης» της Πράξης «Τουριστική προβολή Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης». (Εισηγήτρια του ανωτέρω θέματος η Αικ. Νικολαΐδου (Π.Α.Μ.Θ.).

Related posts

Κάθε χρόνο και χειρότερα για την κυκλοφορία εφημερίδων και περιοδικών

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Α.Μ.-Θ.

Συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Α.Μ.-Θ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα