Στη Θεσσαλονίκη Τάκης Βούης και Βαγγέλης Κοντόπουλος

Ο Ροδίτης και φίλος της Ξάνθης τραγουδοποιός Τάκης Βούης εμφανίζεται το βράδυ (21.00) της Τρίτης 24 Μαρτίου στο θέατρο «Τ» της Θεσσαλονίκης σε μια μοναδική συναυλία.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός θα παρουσιάσει τα τραγούδια του τελευταίου δίσκου του «βασιλιάς σαλτιμπάγκος», καθώς και τραγούδια από τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του («ο έρωτας στην πόλη» και «Θησέας που επιστρέφει»), οι οποίες ακούστηκαν και αγαπήθηκαν από το κοινό της Θεσσαλονίκης με το οποίο συνδέεται ιδιαίτερα από την αρχή της τραγουδοποιητικής του πορείας. Μια μουσική πορεία που ξεδιπλώνεται με όχημα το συναίσθημα, τον λυρισμό, την ακαταμάχητη φόρμα της μπαλάντας, αλλά και με το δυναμισμό του ποιητικού και κοινωνικού στίχου.

Παρέα με τους κορυφαίους μουσικούς και δημιουργούς Γιάννη Γιακουμάκη (κλασική κιθάρα) και Βαγγέλη Κοντόπουλο (κοντραμπάσο),την εξαιρετική ερμηνεύτρια Δέσποινα Παγιούλα και με τη φιλική συμμετοχή των Δημήτρη Λάϊου, Μπέτυς Φουτούλη και Τρύφωνα Μπαΐτση, θα παρουσιάσουν επίσης τραγούδια με πληθωρικά ηχοχρώματα και ευαισθησία, που αντανακλούν τα χαρακτηριστικά του καθενός στη μουσική, την εκτέλεση και την ερμηνεία. Μια μουσική παράσταση που φιλοδοξεί να συγκινήσει και να ψυχαγωγήσει.

 

Related posts

Μουσικό χωριό 2026

Κούλουμα

Οι κορυφαίες ταινίες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Δείτε περισσότερα